Funkcionalne kuhinje, izdelane v Sloveniji

Čeprav v medijih vsakodnevno poslušamo zgodbe, da slovenska lesna industrija propada in da le izvažamo les v sosednjo Avstrijo, imamo v državi še vedno nekaj močnih pohištvenih podjetij, ki izdelujejo vrhunsko pohištvo, povsem primerljivo s tujimi proizvodi, a vendarle po ugodnih cenah.kuhinja-gorenjeMed njih vsekakor spada tudi pohištvena divizija slovenske multinacionalke Gorenje, ki se ukvarja z izdelavo kuhinjskega in kopalniškega pohištva.

Kuhinje Gorenje so že tradicionalno znane kot vrhunski proizvod. S široko proizvodnjo paleto, ki vključuje tako moderne, kot tudi klasične in rustikalne kuhinje, in z zares bogato izbiro barv (med drugim lahko kuhinjo naročite tudi v kateremkoli izmed 312 odtenkov iz barvne lestvice RAL) lahko Gorenjevo kuhinjsko pohištvo zares zadovolji prav vsak okus.

Prilagodljiva je tudi postavitev kuhinj. Na voljo vam je več kot 300 elementov, ki jih lahko s pomočjo svetovalca prilagodite tako, da se popolnoma prilegajo dimenzijam vašega prostora. Različne rešitve za shranjevanje vam omogočajo, da popolnoma izkoristite prostor, ki vam je na voljo. Da lahko kuhinjo zares prilagodite svojim potrebam in jo naredite zares funkcionalno, so vam na voljo tir višine podnožja, tri višine spodnjih omaric, štiri višine visečih omaric ter tri višine visokih omar. Seveda vam elemente za vgradnjo aparatov prilagodijo tako, da se aparati popolnoma prilegajo.

Kuhinje Gorenje uporabljajo izključno okovje blagovne znamke Blum, ki je sinonim za kvaliteto. To dodatno potrjuje tudi 5 letna garancija na vodila, ki je dodana standardni dvoletni garanciji na leseni del kuhinje.

Kombinacije kuhinjskega pohištva in aparatov Gorenje vam zagotavlja nepremagljivo kvaliteto, ki je plod slovenskega znanja, nakup take kuhinje pa pomaga ohranjati delovna mesta v Sloveniji in s tem omogoča boljše življenje za vse nas.

https://www.youtube.com/watch?v=mH_pKfK5sLA

Druge objave:

admin