Pegasti badelj odličen za razstrupljanje jeter

Vedno bolj pridobivate maščobo le okoli trebuha in se vam zdi, da se maščoba pravzaprav nenadzorovano širi? Ste utrujeni, brez energije, pogosto bolni in imate druge nenavadne simptome? Če boste odšli k zdravniku, vam bo le ta predpisal počitek, kaj drugega boste težko dosegli. Le kakšen zdravnik pa bo pomislil na to, da bi opravili ultrazvok jeter.

V takem primeru bo ultrazvok skoraj zagotovo pokazal, da so jetra zamaščena in takrat je zadnji čas, če ste potrebovali pomoč in potrditev zdravnika, da začnete delati na razstrupljanju jeter, pegasti badelj pa bo v tem primeru najboljši zaveznik. Ljudje smo danes polni strupov. Ne nazadnje strupe dobimo v zraku, zaradi onesnaženosti, če več pa s hrano, saj je hrani dodanih ogromno snovi, preden se pojavi na trgovskih policah, vse to pa prenašajo jetra, kolikor časa pač lahko.

Pegasti badelj potrdili tudi zdravniki

Da ne boste mislili, da je pegasti badelj kakšna nova modna muha. Še zdaleč ne, saj ga vedno bolj priporočajo tudi zdravniki in če jih boste vprašali po naravnih izdelkih za naravno razstrupljanje telesa, vam bodo pegasti badelj skoraj zagotovo predlagali. Zelo zanimivo je, da ga priporočajo vsem onkološkim bolnikom in bolnikom z rakom jeter, da jih zaščitijo in pomagajo tudi pri borbi z rakom.

pegasti badelj

Prav tako je pegasti badelj priporočljiv pri zdravljenju hepatitisa, preprečuje in zdravi žolčne kamne in pretok žolča, niža nivo slabega holesterola v krvi in dviga nivo dobrega, torej je odličen za vse, ki imajo težave s holesterolom. Prav tako pegasti badelj pomaga pri luskavici, lajša hemeroide, spodbuja menstruacijo, uspešen pa je tudi pri lajšanju manjših prebavnih motenj.

Poskusite ga in ne bo vam žal

Tudi največji pesimisti so bili nad njim zelo navdušeni, saj so uspeli izboljšati svoje težave, pa tudi izgubili kar nekaj kilogramov, ker so se bila jetra ponovno zmožna boriti proti vsem strupom.

Naravno zdravilo proti zaprtju

Preberite si še članek o mineralni pijači Donat Mg, ki je naravno zdravilo proti zaprtju.

Druge objave:

Matej