Samoplačniški ultrazvok: strokovno, hitro in zanesljivo

V sodobno opremljenem diagnostičnem centru Ultralab, ki se nahaja na Peričevi ulici v Ljubljani, ponujajo samoplačniški ultrazvok srca, ožilja, trebuha, vratu in ščitnice ter ultrazvočne preglede mehkih tkiv, sklepov in žil pri motnjah erekcije. Tako rutinske kot zahtevnejše preglede opravljajo izkušeni zdravniki, ki so vsak na svojem področju vrhunski strokovnjaki – številni izmed njih imajo za seboj dolgoletno in uspešno delo v slovenskih bolnišnicah ter leta radioloških preiskav.

Pri svojem delu uporabljajo najsodobnejši ultrazvočni aparat, zaradi katerega je ultrazvok, opravljen v centru Ultralab, še bolj učinkovit in zanesljiv. Poleg dostopnih cen vam center ponuja enostavno naročanje preko spletnega obrazca, na kontaktni telefonski številki ter elektronskemu naslovu pa so vam na voljo za kakršna koli vprašanja.

Brez čakalnih vrst do hitre diagnoze

Zaradi obremenjenosti javnega zdravstvenega sistema so čakalne vrste za rutinske preglede kot je ultrazvok pogosto dolge. Po zaslugi dostopnih cen pa so danes tovrstni pregledi dosegljivi tudi tistim, ki bi do svoje diagnoze radi prišli hitreje. Center poleg kratkih čakalnih vrst in cenovne dostopnosti odlikuje tudi najsodobnejša radiološka oprema, ki ultrazvočno diagnostiko dela še zanesljivejšo. V centru poleg rutinskih pregledov nudijo tudi specifično usmerjene preglede: ženske lahko opravite ultrazvočni pregled dojk ter fetalni ultrazvok, moški pa preiskave testisov ob morebitnih težavah z erekcijo.

Ultrazvok, sicer neboleča in povsem varna diagnostična metoda, je priporočljiv tudi kot povsem preventivna preiskava, s katero lahko na hiter in za telo neinvaziven način preverite zdravje svojih notranjih in drugih organov ter pravočasno odkrijete prve bolezenske spremembe. Za pogovor o vaših težavah, ultrazvočni pregled kot tudi razlago izvidov si bodo strokovnjaki v diagnostičnem centru vzeli dovolj časa, z njimi pa se boste lahko posvetovali tudi o potrebnih nadaljnjih preiskavah ter zdravljenju.

Samoplačniški ultrazvok pregled vseh delov telesa

V diagnostičnem centru po dosegljivih cenah nudijo samoplačniški pregled vseh delov vašega telesa. Odločite se lahko tako za preventivne preglede kot tudi preiskave, namenjene odkrivanju vzrokov zdravstvenih težav ter spremljanju uspešnosti zdravljenja.

Poleg raznolikih pregledov s konzultacijo so v centru na voljo tudi obsežni in podrobni paketi preventivnih pregledov. S paketom »srce in ožilje« boste srčni bolniki deležni podrobnega ultrazvočnega pregleda vseh kritičnih mest na vašem ožilju, kjer se najpogosteje pojavijo aterosklerotični plaki, pregled pa obsega tudi pregleda vašega srca. Za tiste, ki bi si želeli temeljitejšega pregleda vašega telesa, pa je na voljo t. i. »veliki paket« – ultrazvok v tem paketu obsega preiskavo vašega srca in ožilja kot tudi trebuha, trebušnih organov, vratu in ščitnice.

Druge objave:

Matej