Termalna voda izžareva močno življenjsko energijo

Termalna voda je nekaterim med vami poznana predvsem po tem, da lahko učinkovito pomaga pri razstrupljanju telesa. Vsekakor pa ima takšna vrsta vode lahko še druge izjemno koristne učinke na vas in vaše telo. Lahko jo kupite v obliki steklenice in jo tako uživate v vsakodnevnem pitju.

Sestava in oblika kažeta na to, da termalna voda izžareva močno življenjsko energijo. Ima izjemno pozitiven ter spodbujevalni vpliv na ljudi. Deluje dobrodejno – tako na psiho kot na ravnovesje med dušo ter telesom.

Voda za izboljševanje biološkega okolja celic

Pri analiziranju termalne vode lahko ugotovimo, da torej lahko zelo dobro pomaga pri razstrupljevanju našega telesa. Zmanjšuje namreč njegovo zakisanost, deluje nežno odvajalno, ne nazadnje pa takšna vrsta vode lahko dobro poskrbi tudi za izboljševanje biološkega okolja celic ter za medcelično komunikacijo.

Termalna voda v terapevtske namene
Termalna voda skozi se je dobro dokazovala predvsem pri uporabi v terapevtske namene, in sicer pri balneoterapiji. (Foto: Thermana Laško, Gloria Koritnik)

Zaradi vseh omenjenih lastnosti jo strokovnjaki zelo priporočajo za pitje. Pijete jo lahko po lastni presoji. V energijskem smislu pa jo je dobro popiti nekje do dva litra na dan. Količina vode naj bo pri tem razdeljena na odmerke, na primer po dva decilitra preko celega dneva. Vodo je najpametneje piti po posameznih požirkih. Preden pa jo popijemo, naj bi jo nekaj časa zadrževali v ustni votlini, saj nam bi tako dosegla boljši učinek.

Uporaba vode v terapevtske namene

Terapevtski bazen v Thermani v Laškem, terme Slovenija

Sprva se je termalna voda skozi desetletja dobro dokazovala predvsem pri uporabi v terapevtske namene, in sicer pri balneoterapiji. Novejše raziskave in rezultati pa narekujejo, da se takšna voda lahko tudi pije. Ima namreč zelo kakovostno biopolje, s tem pa posledično dobro vpliva na biopolje organizmov. Paketi za dva v toplicah vključujejo pitje zdravilne termalne vode.

Druge objave:

admin