Prehransko dopolnilo Fertility iz Vitanovala

Pomembnih hranil v hrani pogosto ni 

Veliko ljudi, ko se odloči, da bodo zdravo jedli, se samo izogiba določeni hrani. Pozornosti pa ne dajejo hrani, ki bi jo morali uživati. Tako pogosto izpustijo pomembna hranila in vitamine, kot so:

Telo pa nujno potrebuje zgoraj omenjena hranila in vitamine, da deluje pravilno. Prehranska dopolnila Vitanoval pa so posebej zasnovana, da pri zaužitju nahranijo telo s ključnimi elementi, ki so pomembni za proizvodnje sperme in drugih procesov, ki so povezani s plodnostjo.

Prehranska dopolnila Vitanoval
Prehranska dopolnila Vitanoval vsebujejo pomembne aminokisline

Cink je pomemben mikroelement za proizvodnjo sperme

Človeško telo je zmožno proizvesti različna hranila iz hrane, ki jo vsakodnevno zaužijemo. Ne more pa proizvesti cinka. Tega moramo pridobiti iz hrane ali prehranskih dopolnil.  

Selen je ključen za plodnost moškega

Selen je mikroelement, ki je prisoten v majhnih količinah v različnih vrstah hrane. Obstaja v organski in neorganski obliki. Obe vrsti pa sta zelo pomembni za telo, saj ga nujno potrebuje za proizvodnjo celic sperme. Omenjen mineral lahko najdemo v različni hrani:

  • Oreščki
  • Morska hrana
  • Organsko meso
  • Kosmiči
  • Mlečni izdelki
  • Jajca

Selen tudi ščiti spermo pred prostimi radikali. Tamu je tako, saj so vse celice v telesu izpostavljene oksidaciji. To je tudi razlog, da selen štejemo pod antioksidante, ki prepreči poškodbe celic sperme. Prehransko dopolnilo Fertility iz Vitanovala pa ravno zato vsebuje tudi omenjen mineral v dokaj veliki količini. 

Prehranska dopolnila Vitanoval vsebujejo pomembne aminokisline

Aminokisline so znane tudi kot gradniki beljakovin. To so spojine, ki jih telo potrebuje za gradnjo beljakovin in optimalno proizvodnjo hormonov.

Druge objave:

Matej