Prehransko dopolnilo iz Vitanovala tudi zanj

Fertility + naravna prehranska dopolnila z visoko vsebnostjo cinka parom pomagajo pri vzpostavitvi imunskega in hormonskega ravnovesja in tako posledično vplivajo na boljše možnosti zanositve. Ginekologi parom s težavami pri plodnosti priporočajo, da naravna prehranska dopolnila za povečevanje možnosti zanositve jemljeta oba.

Zato so Fertility + dopolnila iz Vitanovala tudi zanj primerna, pri čemer vsebujejo nekoliko drugačne sestavine za povečevanje plodnosti, saj je biološka struktura spolnih hormonov in imunskega sistema pri moških drugačna kot pri ženskah. Slabše možnosti za zanositev po 30 letu starosti je tako mogoče izboljšati z rednim jemanjem Fertility prehranskih dopolnil, ki se po vsebnostih razlikujejo, zato so na voljo tako dopolnila za ženske kot za moške.

Fertility dopolnila izboljšujejo plodnost moških

Tako so iz Vitanovala tudi zanj pripravili posebno prehransko dopolnilo Fertility+, ki zaradi kombinacije različnih sestavin pomembno vpliva na moško plodnost in posledično izboljšuje možnosti zanositve. Vitamini, minerali in antioksidanti v dodatku za povečevanje plodnosti krepijo imunski sistem, izboljšujejo splošno počutje ter uravnavajo moške spolne hormone in vzpostavljajo hormonsko ravnovesje.

Slabše možnosti za zanositev po 30 letu so med drugim posledica tudi tega, da v moškem telesu s starostjo začne upadati tudi količina potrebnega mikroelementa cinka. Pomanjkanje cinka v moškem telesu še dodatno poslabšajo nenehne stresne okoliščine, osiromašena prehrana in nekatera bolezenska stanja. Zato imajo Fertility + naravna prehranska dopolnila za moške visoko vsebnost cinka, ki izboljšuje kakovost semenske tekočine, omogoča normalno zorenje spermijev in spodbuja zdravo ravnovesje testosterona.

Dopolnila za moške z dodanimi vitamini in minerali

Naravna prehranska dopolnila Fertility + za moške imajo v kapsulah dodane še druge sestavine v obliki vitaminov, mineralov in antioksidantov, kjer vsaka sestavina v moškem telesu opravlja svojo nalogo in posledično vpliva na povečevanje plodnosti in izboljšanje možnosti zanositve.

  • Antioksidant koencim Q10 izboljšuje kakovost semenske tekočine in nevtralizira oksidativni stres, ki ovira proizvajanje spolnih hormonov.
  • L-karnitin vpliva na večanje števila spermijev in njihove gibljivosti.
  • Aminokislina L-arginin izboljšuje delovanje krvnega obtoka in krepi imunski sistem.
  • Vitamin D izboljšuje moško plodnost zato, ker pomembno vpliva na nastanek spolnih hormonov.
  • Vitamin C spermo med razvojem in v času zrelosti varuje pred oksidativnim stresom, kar posledično vpliva na boljšo kakovost semenske tekočine.

Kapsule v naravnem prehranskem dopolnilu iz Vitanovala tudi zanj vsebujejo še ostale sestavine, kot je korenina Mace, vitamin A in E, selen ter folno kislino. Kombinacija visokih vsebnosti naštetih sestavin je za moško plodnost pomembna zato, ker uravnava spolne hormone v telesu, jih varuje pred oksidativnim stresom in hkrati zaradi izboljšane kakovosti semenske tekočine povečuje možnosti zanositve.

Druge objave:

Matej