Mobilne hišice za popoln oddih

Junij je že v polnem teku. Skrajni čas je, da organizirate počitnice. Za vse, ki obožujejo kampiranje, a malo manj skupne kopalnice, so kot naročene mobilne hišice. Oddih na morju, kjer vas pričakata svež morski zrak in zasebna terasa je prav to, kar zdravnik priporoča! Hrvaška je še vedno ena od najbolj priljubljenih destinacij.

Prav zato se tam nahajajo udobne in ljubke mobilne hišice. Na svojem portalu 1nadan ponuja super ugodne pakete za sanjske počitnice. Tako lahko že za nekaj deset evrov uživate v kampu na prelepih Brionih, kamor je nekoč zahajal prvi mož Jugoslavije.

Mobilne hišice s super ugodnostmi

Kupiti je mogoče več kuponov za mobilne hišice. V njih se lahko udobno nastani večja skupina ljudi. Opis vključuje natančno število. Na spletni strani so navedene pomembne podrobnosti o ponudbi, kot je združljivost kuponov. Videli boste, kateri in kolikšni so dodatni stroški ob najemu mobilne hišice.

mobilne hišice

Z doplačilom lahko prejmete še posteljnino in brisače. Tako vam na počitnice ni treba nositi prepolnih kovčkov. Koledarček prikazuje, kateri datum je prost za najem mobilne hišice. Poleg super ugodnega paketa je poskrbljeno, da je rezervacija čim bolj udobna. Najverjetneje je za kupca najbolj zanimiv podatek od oddaljenosti mobilne hišice od morja. Te so nameščene čim bliže plaži, pa tudi blizu trgovin.

Mobilne hišice na strateškem mestu

Bližina trgovine je pomembna, da vam ne bo treba predolgo pešačiti po svež kruh. Opisan je načrt mobilne hišice, poleg najdete fotografije. Stranke bodo vesele, da 1nadan nagradi zvestobo; ob nakupu kupona vam povrne določen znesek na eDenarnico. Na voljo je še ena ugodnost, in sicer Deli in zasluži.

Če ponudbo delite z drugimi, portal pokaže, da vas ceni, tako da vam podari dva evra. Počitnice lahko tudi komu podarite in ga lepo presenetite. Mogoče ga je brezplačno natisniti s katerim koli printboxom. Je še kaj boljšega kot ugoden in čudovit dopust, kupljen pri zaupanja vrednem ponudniku? Privoščite si morje brez slabe vesti!

Druge objave:

Matej