Zavarovanje v tujini: ker nesreča redko počiva

Zdravstveno zavarovanje v tujini je zaradi nezgod, ki se praviloma zgodijo tedaj, ko jih najmanj pričakujemo – in potrebujemo – pred odhodom na počitnice, potovanje ali službeno pot v tujino odločitev, ki jo redko obžalujemo. Tovrstna zavarovanja navadno krijejo stroške nujnega zdravljenja kot tudi nujne medicinske pomoči brez neposrednega plačevanja storitev, vključujejo pa tudi vrsto drugih praktičnih storitev, kot je denimo prevoz zavarovane osebe do zdravstvene ustanove ali po potrebi celo v domovino.

Potujočim so danes na voljo številne oblike zavarovanj, ena izmed vodilnih zavarovalnic, katere zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco obsega možnosti sklenitve potovalnega, družinskega ter letnega zavarovanja, pa je nedvomno zavarovalnica Coris. Strankam omogočajo enostavno in hitro sklenitev zavarovanja kar preko spleta in vam tako omogočajo, da na brezskrbne počitnice ali potovanje odidete brez obiska poslovalnic in nepotrebnega čakanja v vrsti. Za več informacij o različnih paketih zavarovanj obiščite spletno stran https://www.coris.si/ ter izberite zase najustreznejše zavarovanje v tujini.

Zavarovanje v tujini, prilagojeno vašim potrebam

Coris svojim strankam nudi različne vrste zavarovanj, ki so prilagojene potrebam in željam vsakega posameznika, ne glede na razloge za odhod v tujino – naj bodo to počitnice ali pa službena pot. Turistično zavarovanje za določen čas je najboljša in najpogostejša izbira zavarovanja v tujini, najprimernejša takrat, ko v tujino potujete za točno določeno obdobje. Če v tujino odhajate pogosteje – bodisi na počitnice bodisi službeno – je za vas najprimernejša izbira letno turistično zavarovanje, ki vam bo olajšalo vsakokratno urejanje zavarovanj pred odhodi.

zavarovanje

Ker nam načrtovana potovanja pogosto prekrižajo bolezen ali poškodbe, zavarovalnica tistim, ki stavite na zanesljivost, nudi tudi zavarovanje za primer odpovedi vašega potovanja. Podjetjem in zaposlenim, ki so pogosto odhajajo na službeno pot v tujino, nudijo široko paleto najrazličnejših zavarovanj, v mislih pa imajo tudi dijake in študente, ki se odpravljajo na študij v tujino: ti se lahko zavarujejo zgolj za en semester ali dva ali pa obdobja več let.

Celoletno potovanje ali večkratni obisk južnih sosedov?

Tisti, ki v tujini preživljate več časa, se lahko odločite skleniti letno zavarovanje v tujini. Ugodno letno zavarovanje vam leto dni omogoča brezskrbna večkratna potovanja po 90 dni – s sklenitvijo takšnega zavarovanja lahko na počitnice ali poslovno pot odpotujete brez vsakokratnega urejanja zavarovanj.

Zavarovanje lahko sklenete za celo družino, a to ni pogoj, da vedno potujete skupaj. Tisti, ki so vam ljubše bližnje destinacije in svoje poletne počitnice kot tudi proste pomladne ali jesenske dni radi preživljate v sosednji Hrvaški, pa lahko preverite posebno ponudbo za letno zavarovanje za Hrvaško.

Bergle pomagajo uporabniku pri boljši stabilnosti

Obvezno zdravstveno zavarovanje vam nudi tudi veliko medicinskih pripomočkov. Ene izmed teh so tudi bergle. Več o njih si preberite v članku.

Druge objave:

Matej