Potiskano delovno spodnje perilo

Vsak poklic zahteva določena pravila, ki se jih moramo seveda držati. V nasprotnem primeru smo lahko kaznovani ali pa se zaradi neupoštevanja pravil hitreje poškodujemo. Ob slednjem najprej pomislimo na primerno delovno opravo. Nekateri poklici imajo točno predpisana delovna oblačila, pri drugih vrstah pa je izbira oblačil nekoliko bolj svobodna.

Ko govorimo o delovnih oblekah, nam seveda najprej na misel pridejo delovne hlače, delovna majica, pulover za delo, jakna, kombinezoni, delovni pajaci, delovne halje, zaščitne rokavice, zaščitna očala, maska. Ob vsem omenjenem pa ne smemo pozabiti na še en izjemno pomemben kos, ki lahko v zelo veliki meri vpliva na naše počutje ter udobje pri delu. To je delovno spodnje perilo.

Izbira materiala za delovno spodnje perilo

Da se bomo med delom kar se da dobro in prijetno počutili, je potrebno na sebi nositi tudi primerno delovno spodnje perilo. Tudi takšen kos oblačila namreč lahko zelo vpliva na našo produktivnost. Kako učinkovit bo, pa je seveda v veliki meri odvisen od materiala, iz katerega je perilo narejeno.

Delovno spodnje perilo vpliva na produktivnost.
Delovno spodnje perilo lahko zelo vpliva na našo produktivnost.

V kategorijo delovnega spodnjega perila na primer sodijo posebne pajkice, ki so namenjene tako moškim kot ženskam. Prav tako posebne spodnje delovne majice, ki so lahko s kratkimi ali pa dolgimi rokavi. Priljubljena izbira so tudi dolge spodnjice ali pa posebno termo majice, ki so dobrodošle v hladnejšem zimskem času zunaj na terenu.

Potiskana delovna oblačila

Na skorajda vseh delovnih oblačilih lahko opazimo potiske. To pomeni, da je na delovni jakni navedeno ime podjetja ali pa logotip podjetja, za katerega delavec, ki oblačilo nosi, dela. Dobro je, da je tisk narejen na čim bolj vidnem oziroma primernem delu.

Pri profesionalnem opravljanju dela mora delavec uporabljati tudi kvalitetno delovno spodnje perilo .

Če menite, da so potiskana samo gornja delovna oblačila, se v resnici motite. Tudi spodnje delovno perilo je navadno potiskano. Tako zaposleni točno ve, da ga mora uporabljati pri svojem profesionalnem opravljanju dela.

Oblačila kot promocijsko darilo

Nekatera delovna oblačila pa na videz na las spominjajo na promocijski tekstil s potiskom. Ponekod gre v resnici za ene in iste izdelke. Delodajalec se torej odloči delovna oblačila, kot so jakne, hlače, majice, puloverji, vključiti tudi v svoj promocijski material. Tega nato poklanja tako svojim zaposlenim, poslovnim partnerjem, zvestim strankam ter še komu, ki je na kakršen koli način povezan s podjetjem.

Druge objave:

admin