Popravilo ekrana mobilnega telefona

Imate na ekranu telefona več prask, ki vas motijo pri njegovi uporabi? Vam je telefon padel na tla, ob tem pa je počil tudi njegov zaslon? Ali pa se je slednji popolnoma razbil in tako močno poškodoval, da ga sploh ne morete več uporabljati? To se je zgodilo že marsikomu, saj nam telefoni žal pogosto padejo iz rok, velikokrat pa pri tem priletijo prav na ekran, ki je zagotovo njihov najbolj občutljiv del, zato se pri takšnem padcu lahko poškoduje. V primeru, da se je nekaj podobnega zgodilo tudi vam, vas gotovo zanima, koliko bi stalo popravilo ekrana mobilnega telefona. Pa tudi to, kam odnesti vaš telefon na popravilo, da bo to opravljeno hitro in strokovno. 

Menjava ekrana pri telefonu

Če želite poskrbeti za popravilo ekrana mobilnega telefona, potem se obrnite na gizzmo.si, kjer popravljajo telefone praktično vseh blagovnih znamk. Na njihovi spletni strani si lahko tudi pogledate, koliko bi vas stalo popravilo za vaš model telefona, saj se cene od modela do modela razlikujejo. Sama menjava ekrana je sicer zelo hitra, predvsem pa se bodo na servisu maksimalno potrudili za to, da bo telefon spet tak, kot je bil pred poškodbo. 

Tako ga boste kmalu lahko spet nemoteno uporabljali. Seveda pa je pri tem pametno, če poskrbite za njegovo dodatno zaščito. Tako lahko namreč preprečite ponovne poškodbe ekrana ali drugih delov telefona. Nakup zaščite sicer nekaj stane, a je veliko cenejši od samega popravila, zato se telefon vsekakor splača dobro zavarovati z njo.

Dodatna zaščita telefona pred poškodbami

Kot že rečeno, je ekran oziroma zaslon zagotovo najbolj občutljiv del vsakega pametnega telefona. Zato ga je priporočljivo čim bolj zaščititi. Za to obstajajo posebna zaščitna stekla oziroma temu namenjene folije, ki jih nalepite na zaslon ter tako preprečite ali omilite morebitne poškodbe, do katerih bi prišlo pri padcih. Prav tako pa na tak način lahko preprečite različne praske na ekranu, ki so lahko zelo moteče. Za dodatno zaščito pa je pametno uporabiti še etui ali torbice za mobitele, v katerem bo vaš telefon vedno na varnem. Pri tem je pomembno, da izberete tak etui, ki se čim bolj prilega velikosti in vrsti oziroma modelu vašega telefona.

Druge objave:

Matej