Doogee mobilni telefoni – ste že slišali zanje?

Vsi vemo, da je razvoj tehnologije na Kitajskem v razcvetu, zato k nam prihaja vse več sodobnih naprav, ki so njihov proizvod. Težko bi rekli, da niso kakovostne – nenazadnje so se na Kitajskem dolgo vrsto let izdelovali evropski in ameriški izdelki, torej tehnologijo gotovo obvladajo, saj so se učili od najboljših podjetij in najboljših blagovnih znamk. Ker Kitajci premorejo poleg znanja tudi dovolj sredstev ter so predvsem izjemno velik trg, so razvili blagovne znamke, ki jih tudi pri nas zelo dobro sprejemamo. Ena takšnih je Huawei, ki predstavlja izjemno kakovostne pametne telefone. Če smo se na zven tega imena že navadili, pa nam je povsem neznano ime Doogee. Tudi to predstavlja znamko pametnih telefonov in si utira pot na evropski in ameriški trg.

Doogee mobilni telefoni so poceni

Za razliko od največjih svetovnih znam pametnih telefonov, ki svoje izdelke pogosto računajo, kot da bi bili iz čistega zlata, so pri Doogee skromni – cene njihovih telefonov so v primerjavi z bolj znanimi znamkami običajno zelo nizke. Kljub temu so to pametni telefoni, ki ponujajo tudi odlično kakovost. Lahko bi torej rekli, da je cena ugodna, ker se izdelki šele uveljavljajo in je podjetju pomembna zgolj čim boljša uveljavite blagovne znamke.

Ko bo ta enkrat postala popularna in bodo telefone pod svoje okrilje vzeli veliki mobilni operaterji, pa lahko pričakujemo, da bodo cene kar vrtoglavo zrasle. Doogee mobilni telefoni imajo gotovo potencial, da postanejo prepoznaven kitajski izdelek, tako kot so to postali telefoni znamke Huawei.

Doogee mobilni telefoni sicer niso popolna neznanka – marsikdo uporablja svoj pametni telefon te znamke že nekaj časa, naročil pa ga je iz tujine, saj jih pri nas prej ni bilo. In izbira pri tem je bila več kot odlična. Doogee je leta 2013 na trg poslal šest modelov pametnih telefonov, v letu 2016 pa že kar 19 novih modelov. Izboljšave in razvoj potekajo hitro!

Najboljši Doogee mobilni telefoni

po čem se odlikujejo najboljši izdelki? Pametni telefon Shoot2, ki je prišel v prodajo v letu 2017, se lahko pohvali z dvema kamerama na zadnji strani telefona, na kar nas opozori že njegovo ime. Kameri z zmogljivostjo 5MP lahko delujeta neodvisno, imata dvakratni optični zoom in osemkratni digitalni. Kamera na sprenji strani telefona pa se ponaša tako z 5MP kot tudi s širokokotno lečo. Telefon ima 5-palčni HD zaslon ter 8 ali 16 GB prostora za shranjevanje. Poganja ga Android 7.0 Nougat.

Kapaciteta powerbanka pomeni, koliko energije lahko powerbank shrani. Power banki so na voljo v najrazličnejših kapacitetah. Preberi več …

Druge objave:

admin