Nakup etuija za naš mobilni telefon

Ko pride tisti čas v letu, da zamenjamo svoj stari pametni telefon za novega, se morda vprašamo, če potrebujemo etui za mobi? Res je, da ima veliko novih mobilnih naprav vedno močnejše ohišje in steklo, ki je odporno na udarce, vendar ta tehnologija ni popolna. Še vedno se nam lahko pripeti, da se nam kaj razbije ali poškoduje, ko je naša naprava še vedno več ali manj nova. Nič ni huje, kot imeti nov telefon, ki ga radi uporabljamo, vendar ima počeno steklo ali ohišje, ki mu pokvari izgled.

Etui za mobi

Etui je več kot zaščita za pametni telefon

Eden izmed najpomembnejših razlogov za nakup etuija za mobi je naš osebni stil. Tako si lahko izboljšamo izgled telefona in se tudi bolje počutimo, ko ga nosimo. Res je, da nam etui izboljša izgled in kaže naš osebni stil, vendar so tudi drugi razlogi, zaradi katerih je uporaben.

Etui za mobi

Naš pametni telefon ima mnoge funkcije, ki so odvisne od pravilnega delovanja občutljivih senzorjev na našem telefonu. Etui nam ščiti te naprave, kot je:

  • Kamera
  • Senzor prstnih odtisov
  • Svetilka
  • Fizični gumbi

Zaščita proti padcem

Dejstvo je, da nam lahko trenutek nepozornosti povzroči veliko škodo na našem telefonu. Gravitacija vedno deluje na naše telo in naš telefon. Tako se hitro zgodi, da nam nenamerno telefon pade na tla in se poškoduje na grobih tleh.

Etui za mobi pa nam zaščiti pred tako situacijo, saj prevzame večino ali vso silo udarca. Android mobilni telefoni so načeloma malo bolje zgrajeni in tudi bolj odporni. Apple naprave so pa izredno drage in znane po tem, da se hitro poškodujejo.

Res pa je tudi, da nam etui za mobi izboljša oprijem telefona, kar zniža možnost, da ga bomo ponesreči izpustili. V vsakem primeru pa je bolje, tudi če kupimo bolj osnovno zaščito, kot pa, če uporabljamo gol telefon.

Ohranimo vrednost telefona

Veliko izmed nas zamenja telefon enkrat na nekaj let. Ko ga želimo zamenjati z boljšim modelom, lahko starega prodamo. Če je naš stari telefon v odličnem stanju, bomo dobili zanj več in to nam bo omogočilo, da si privoščimo boljši model novega telefona. Etui nam ohrani telefon v odličnem stanju in ko bo čas, da ga prodamo, bomo veliko lažje našli kupca.

Res pa je, da niso vsi etuiji enako kvalitetni. Za najboljšo izbiro vam priporočamo obisk spletne strani gizzmo.si, kjer imajo preverjeno opremo in dodatke za mobilne telefone.

Popravilo ekrana mobilnega telefona. Proizvajalci in prodajalci praktično vseh pametnih telefonov, ki jih lahko kupimo pri nas, v garancijsko popravilo ne sprejmejo telefona, katerega poškodba ni posledica stvarne napake. Preberi več …

Druge objave:

admin