Revolucionarna kozmetična linija ličil blagovne znamke Revolution

Britanska kozmetična blagovna znamka Revolution je na trgu prisotna že več kot 28 let in je na svetovni ravni uveljavljena kot kakovostna kozmetika za nego kože in nego las. Kozmetična hiša je dobila ime po revolucionarnih izdelkih najvišje kakovosti, pri čemer je njihova kozmetika cenovno ugodna in dostopna vsem ženskam.

Kozmetična hiša je v svoji promociji ličil precej inovativna, saj spodbuja svoje uporabnice naj delijo izkušnje in mnenja na družbenih omrežjih, pri tem pa jim pomagajo z dodatnimi napotki in usmeritvami glede ličenja.

Kozmetika je prijazna do kože in do živali

Njihova kozmetika sloni na konceptu prilagajanja, saj proizvajajo ličila ne glede na spol, etnično pripadnost, starost, proračun ali lokacijo. Prav zato želijo svoja ličila približati vsem, ki skrbijo za svojo kožo in zunanji videz.

Revolution

Veliko prednost predstavlja tudi zavezanost kozmetične hiše Revolution, da se v razvoju in proizvajanju svojih izdelkov ne bo posluževala testiranj na živih živalih. Prav zato je njihova kozmetična linija veganska, pri čemer skrbijo tudi za kakovostne sestavine, ki ne dražijo kože.

Ličila za poudarjanje naravnega tena kože

Kozmetična linija Revolution izdelkov za obraz ponuja široko paleto različnih izdelkov, ki koži pomagajo poudariti naravni ten, jo osvetliti ali potemniti, tam kjer je to potrebno.

Ti izdelki pomagajo koži na obrazu zakriti določene nepravilnosti, a na drugi strani poudariti lepe obrazne poteze. Ličila so na voljo v različnih naravnih odtenkih, zato se prilagajajo različnim tenom kože.

Revolucionarna ličila za osvetljevanje kože

V kozmetični liniji lahko najdemo tekoče podlage za obraz, ki so na voljo v različnih kožnih odtenkih, pri tem pa skrbijo tudi za ustrezno zaščito pred soncem. Na voljo je tudi revolucionarna paleta senčil za veke, njen glavni namen pa je v tem, da osvetljuje kožo na vekah.

V ličnih embalažah z ogledalcem so na voljo tudi različni odtenki kompaktnih pudrov. Prav tako je mogoče kupiti tudi Revolution mat kompaktne pudre, kateri so namenjeni nanosu na kožo pred nanosom posebnih ličil za osvetljevanje obraza.

Krema proti gubam za pomlajen videz kože. Zapolni drobne linije in celo najgloblje gube za pomlajen videz. Preberi več …

Druge objave:

admin