Kvalitetna profesionalna ličila za vsakodnevno rabo

Zaradi globalizacije je tudi profesionalni makeup NYX postal hitro dostopen. Nakup prek spleta nam omogoči, da danes naročimo lepotni izdelek, jutri ga že dobimo. Kakšne pa so odlike visokokvalitetnih in profesionalnih ličil?

Enostaven nanos in natančno ličenje

Zvezdniško senčenje in nanašanje ličil lahko dosežemo tudi doma. Sami profesionalni izdelki so narejeni za hiter in enostaven nanos.

Visokokvalitetni makeup NYX
NYX profesionalni makeup

Ni se vam več treba spopadati z več različnimi produkti in se ličiti več ur pred večernim izhodom. Zaradi svoje gostote in močnih barvnih odtenkov, vam ličenje z NYX profesionalnim makeupom, vzame bistveno manj časa.

Potek senčenja v nekaj korakih

Na veke nanesite tekočo podlago, ki je na voljo v malem kozarčku, tubi ali pa v obliki aplikatorja, kot ga imajo tekoče šminke. Za daljšo obstojnost profesionalnega makeupa kot je NYX, je nujno, da bazo pustite sušiti vsaj 5 minut.

Na to podlago nanesite s pomočjo čopiča senčilo v barvnem odtenku, ki je podoben barvi vaših oblačil. Pustite, da se senčilo posuši. Za zaključek videza, oči poudarite še z maskaro in barvico.

Čudovite in barvite ustnice

Večini žensk povzroča šminkanje več težav, kot nanašanje senčila. Dodatna prednost profesionalnega makeupa NYX je, da za šminkanje potrebujemo samo en ali dva izdelka. Ustnice najprej skrbno obrišemo, da odstranimo ostanke krema in podlage za ličenje. Nanesemo lahko tekočo šminko, ki se nanaša z aplikatorjem ali pa klasično šminko. Večina se sedaj odloči za tekočo šminko, ki ima dodan glos za daljšo obstojnost in večji afekt. Pri tekoči šminki ne potrebujemo obrobe z barvico. Pri klasični šminki pa obliko ustnic poudarimo z barvico v podobnem odtenku kot je šminka.

Uporabite profesionalni makeup znamke NYX vsak dan

Kvalitetna ličila prepoznamo po dolgi obstojnosti, vodoodpornosti in po tem, da ne poškodujejo kože. Če kmalu po nanosu začutite pekoč občutek na koži, ličilo takoj odstranite s kozmetičnim robčkom in ga zavrzite. Raje uporabite šminke visokokvalitetne znamke profesionalnega makeupa NYX. Pri uporabi na ustnicah ne dobite občutka zlepljenosti, ščemenja ali pekoče bolečine. Vsi izdelki so neoporečni in nealergeni. 

Prednosti profesionalnih izdelkov napram navadnim iz drogerije

Občutljiva in hitro iritirana koža potrebuje profesionalne izdelke, ki so narejeni iz kvalitetnih sestavin. Taka ličila ne vsebujejo aktivnih sestavin,ki dražijo kožo in povzročajo alergijske reakcije. 

Vse prednosti profesionalnih izdelkov lahko strnemo v seznam:

  • Kožo ne obremenjujejo in je ne mastijo,
  • Ne vsebujejo alergenov,
  • Oči ne odtekajo in ne postanejo rdeče,
  • Kožo ne tanjšajo in ne puščajo rdečih pack,
  • So vodoodporni in dolgo obstojni,
  • So gosti in kremasti, a obenem lahkotni in prijazni do kože,
  • Enostaven nanos,
  • Cenovna dostopnost.

Druge objave:

admin