Krema proti gubam za pomlajen videz kože

Na trgu je na voljo velika ponudba različne kozmetike, ki deluje proti staranju obraza, brez uporabe botoksa ali drugih posegov. Pa vendarle je pred nakupom dobro vedeti, kakšna mora biti krema proti gubam, zato da lahko pričakujemo najboljše rezultate. Pri tem so pomembne predvsem sestavine, ki imajo pomlajevalne učinke. 

Sestavine v kozmetiki za obraz morajo biti varne za uporabo in brez škodljivih stranskih učinkov, zato je v določenih primerih najbolje izbrati mazilo z naravnimi sestavinami. Četudi ima kozmetika naravne sestavine je pri tem pomembno, da je bila ustrezno preizkušena in klinično testirana iz strani strokovnjakov. 

Lastnosti učinkovite pomlajevalne kozmetike za obraz 

Učinkovita hialuronska krema proti gubam je zasnovana tako, da omogoča intenziven prenos in prodor sestavin in učinkovin v globlje plasti kože na obrazu. Takšno delovanje prinaša odlične rezultate za čvrstejšo in bolj gladko kožo, saj se gubice s pomočjo hialurona zapolnijo od znotraj. Kozmetika tako deluje na izrazne in tudi bolj globoke gubice na obrazu. Pomlajevalni botoks efekt lahko zgladi gube že v prvih tednih uporabe in nanašanja na obraz. 

Glajenje gubic, navlaženost in izboljšan tonus kože  

Poleg glajenja izraznih in globokih gubic ter drobnih linij pa dobra krema proti gubam poskrbi za navlaženost kože, zato da je obraz videti bolj svež. Hkrati je pri tem pomembno, da kozmetika proti staranju kože tudi izboljša tonus in strukturo celotnega obraza, zato da je koža videti bolj čvrsta, napeta in mladostna. Dobro je izbrati takšno kremico, ki je primerna tudi za bolj občutljivo in suho kožo. 

Redna uporaba kozmetike za glajenje gubic 

Da bi lahko dosegli optimalne rezultate in učinek za pomlajevanje kože, je potrebno kozmetiko za obraz tudi redno uporabljati. Te kremice lahko uporabljamo enako kot vse ostale dnevne in nočne kreme, le da pri tem nanos kozmetike proti staranju kože združuje tudi druge funkcije, kot je vlaženje obraza, zato ni potrebno uporabljati drugih krem. 

Kozmetiko za obraz nanesemo dvakrat dnevno, tako zjutraj kot zvečer pred spanjem. Pri tem jo nanesemo na obraz, dekolte in vrat. Najboljša krema proti gubam, ki je trenutno na trgu, je Lux – Factor 4D Hyaluron, ki združuje vse lastnosti za optimalne rezultate pri pomlajevanju videza kože. Krema je na voljo za nakup na strani www.lux-factor.com

Druge objave:

Matej