Umetne trepalnice v čopkih

Pri ličenju obraza je zlasti pomembno, da pravilno poudarimo določene poteze obraza. Za to je potrebno kar nekaj znanja. Prav tako je ključno, da pri nanašanju kozmetike na obraz nanašamo kakovostna sredstva. Pri izbiri se je najbolje omejiti na priznane proizvajalce in ponudnike kozmetike. V prodajalni Pink Panda vam je na voljo široka paleta ličil in drugih pripomočkov za lepotičenje. Tovrstni ponudnik ličil prisega na kakovostne in uveljavljene svetovne proizvajalce.

essence umetne trepalnice
Umetne trepalnice v čopkih essence

Predstavnice nežnejšega spola, ki kupujejo v kozmetični prodajalni Pink Panda, vam bodo med drugim zagotovo predlagala umetne trepalnice. Te so vse bolj priljubljene tako med mlajšimi kot starejšimi uporabnicami. Če tudi vi ne morete brez umetnih trepalnic, ki učinkovito poudarijo vaše oči in videz obraza nasploh, so umetne trepalnice v čopkih v tem hipu odlična izbira. V Pink Pandi jih boste našli pod oznako Lovely umetne trepalnice v čopkih – Secret Look False Eyelashes.

Pravilna uporaba umetnih trepalnic

Čeprav boste pri roki imeli kakovostne umetne trepalnice najboljšega proizvajalca, pa vam te ob nepravilni uporabi ne bodo kaj dosti koristile. Umetne trepalnice v čopkih Lovely morajo biti pri nanašanju povsem suhe in brez olja.

Ardell umetne trepalnice
Umetne trepalnice Ardell

Nekaj kapljic posebnega lepila za trepalnice boste morali dati na folijo. Nato izberete trepalnico ter pomočite konec trepalnice – kjer je vozliček – v lepilo.

Trepalnico nato nanesete nad svojo trepalnico. To naredite zelo blizu, vendar ne na kožo. Postopek ponavljate do končnega rezultata.

Preberite si še naslednji članek: Clip-on podaljški las za različne priložnosti

Clip-on podaljški so izjemno priljubljena metoda za podaljševanje las.

Nega umetnih trepalnic

Umetne trepalnice zahtevajo skrbno, a preprosto nego. Pri negovanju se izogibajte odstranjevalcem ličil, ki temeljijo na olju. Trepalnice vedno čistite s hladno vodo. Ne drgnite oči in na očeh ne uporabljajte brisače.

Video: Umetne trepalnice | Kako: očistite, shranite in ponovno uporabite

Odstranjevanje umetnih trepalnic

Podaljške umetne trepalnice boste najenostavneje odstranili z uporabo otroškega olja. Dobrodošel je tudi poseben odstranjevalec za umetne trepalnice. Na kozmetično vatirani palčko nanesite odstranjevalec ter nato pritisnite na vozliček podaljška trepalnice, dokler ta ne odpade.

Najpomembneje je, da prav nikoli ne vlečete podaljškov trepalnic s svojih trepalnic, ko je lepilo že suho. Med uporabo uporabljajte glavniček za trepalnice.

Cena umetnih trepalnic

Cena za umetne trepalnice se od proizvajalca do proizvajalca razlikuje. Za Lovely umetne trepalnice v čopkih v Pink Panda spletni trgovini boste odšteli le dobre tri evre.

Druge objave:

admin