Potovanje po Sloveniji in izposoja avtodoma za petčlansko družino

Udobno potovanje z avtodomom kamorkoli želite

Počitniška izposoja avtodoma vam omogoča potovanje na različne lokacije. Prednost avtodoma je v tem, da so počivališča in prenočišča za avtodome pogosto v neposredni bližini znamenitosti. To pomeni, da lahko z vozila nemoteno opazujete priljubljene turistične točke. Turistična izposoja avtodoma vam omogoča ogled več različnih držav v razmeroma kratkem času. Potovalna hitrost je odvisna samo od vaših želja in cestnih omejitev. 

Počitnice z avtodomom ali kampiranje v šotoru?

V kolikor se odločate med udobnim potovanjem z avtodomom in med kampiranjem v šotoru, morate upoštevati določene dejavnike. V primeru dežja ali hujšega neurja, boste v avtodomu udobno in brezskrbno vedrili. V primeru slabega vremena boste v avtodomu lahko kuhali različne jedi ali pijače, da se segrejete. Med vročinskim valom se lahko ohladite v klimatiziranem vozilu ali jeste sladoled iz vašega zmrzovalnika. Na mizi znotraj vozila boste z najmlajšimi igrali namizne igre ali pa barvali pobarvanke. Ogledali si boste lahko različne filme kar na televiziji v vozilu ali pa na prenosniku. Avtodom ima ogromno prednosti pred šotorom.

Počitnice z avtodomom
Počitnice z avtodomom ali kampiranje v šotoru?

Namesto nakupa razmislite o izposoji avtomobila za potovanja

V kolikor živite v mestu in razmišljate o nakupu avtomobila, raje razmislite o izposoji avtomobila, če vozilo ne potrebujete pogosto. Prednosti izposoje avtomobila so, da:

  • vozila ni potrebno registrirati,
  • vozilo že ima vinjeto,
  • zavarovanje ne stane veliko,
  • vam cene avtomobila ne upoštevajo pri otroškem dodatku ali pri uveljavljanju drugih olajšav,
  • ne potrebujete dolgotrajnega najema garaže,
  • prihranite strošek plačevanja parkirnine,
  • pogosto lahko menjate vozilo za večje, boljše in dražje.

Dolgotrajna izposoja avtomobila se izplača

Dolgotrajna izposoja avtomobila se na dolgi rok izplača. V primeru, da niste zadovoljni z vozilom, ga lahko vrnete v izposojevalnico in se odločite za drug model.

Druge objave:

Matej