Kotne sedežne garniture s praktičnimi dodatki

Če bi v svoj dnevni prostor radi postavili sedežno, ki vam ponuja največjo mero udobja in površine za sedenje, so kotne sedežne garniture zagotovo ustrezna izbira. Na trgu so vam na voljo kotne sedežne s posteljo, predalom in ležiščem. Dodatno pa takšen kos dnevnega pohištva opremite še z vzglavnikom, poličko, vgrajeno lučko in še s čim po vaši posebni želji.

Pri izbiri kotne sedežne garniture je ne nazadnje pomembna tudi višina sedalnega dela, ki je praviloma nekje med 42 in 47 centimetrov, lahko pa tudi nekoliko več.

Kotna sedežna za največjo mero udobja med sedenjem ali počivanjem

Če je v vašem dnevni sobi dovolj prostora na dveh stranicah, je najbolj smiselno izbrati kotno sedežno garnituro. Takšna vrsta sedežne vam namreč ponuja ogromno sedalne pa tudi ležalne površine. Navadno za kotne sedežne garniture velja, da so večje v primerjavi s tradicionalnimi vrstami kavčev.

Na kotnih sedežni garnituri se boste lahko veliko bolje sprostili, ulegli in raztegnili noge. Podaljšani kotni element je vsekakor odličen za sprostitev in počitek po napornem dnevu v službi. Tudi večerno gledanje filma v družbi kotne sedežne garniture bo postalo izjemno udobno in prijetno.

Kotne sedežne po meri

Tudi kotno sedežno garnituro si lahko naročite po meri. Proizvajalca seveda najprej povprašajte, ali bi se na vašem mestu odločil raje za katero drugo vrsto sedežne. Vsekakor pa bo to najbolje vedel, če ga boste povabili v svoj dnevni prostor. V hipu bo lahko presodil, ali je dnevni prostor sam po sebi primerno zasnovan, da vanj lahko postavite kotno garnituro. Nato se bo lotil še vseh potrebnih mer, ki jih bo potreboval pri izdelavi kotne sedežne garniture ali kakšne druge vrste oblazinjenega pohištva.

S proizvajalcem sedežne po meri se dobro pogovorite tudi o tem, kateri material je za vaše potrebe najustreznejši. Povprašajte ga, ali bi se na vašem mestu raje odločil za usnje ali za blago ter zakaj.

Pestro ponudbo sedežnih garnitur si lahko ogledate na spletni strani podjetja Žakelj

Druge objave:

Matej