Trpežne delovne hlače za vse zaposlene

Različni modeli delovnih hlač za različne priložnosti

Prek spleta je možno kupiti različne modele delovnih hlač, ki so prilagojene različnim službenim razmeram. Na voljo so na primer zaščitne hlače s tokom, več funkcijske, podložene, nadhlače, kratke hlače, hlače do kolen z večjimi žepi, nepremočljive dežne, oprijete dolge, oprijete kratke, široke dolge in široke kratke. Model in debelina tkanine sta odvisna od delovnih pogojev. V primeru, da so vaši zaposleni veliko na terenu, potrebujejo dolge in debele hlače, ki zaščitijo noge. V kolikor so bolj v pisarni, naj imajo elegantne dolge delovne hlače z dvema žepoma.

Delovni čevlji
Delovna obutev se razlikuje glede na namen uporabe.

Trpežne delovne hlače s tokom

Trpežne delovne hlače s tokom so namenjene zaposlenim, ki so veliko na terenu in potrebujejo dodaten prostor za odlaganje orodja. Take delovne hlače so pomembne za tiste, ki delajo na višini ali na položajih, kjer potrebujejo dve prosti roki med delom. V kolikor tako vaši zaposleni delajo kot monterji ali delavci na terenu, so zaščitne hlače s tokom idealna rešitev. So udobne, praktične in trpežne ter delavca med delom ne ovirajo.

Različni modeli delovne obutve

Delovna obutev se razlikuje glede na namen uporabe. V kolikor delavec zgolj obiskuje teren, dela v trgovini ali skladišču, kjer ni izpostavljen višini ali težjim predmetom, zadostujejo že nizki delovni čevlji v višini do gležnja. Taki delovni čevlji imajo zaščitno kapico pri prstih, zaščiten jeklen vsadek v podplatu ter gumijast podplat odporen na udarce. Zaradi dodatne ojačitve na podplatu je delovni čevelj odporen na udarce, penetracijo in gorivo ter olje. Podplat ima tudi vgrajeno antistatično podlogo in antizdrsni premaz, ki preprečuje padec zaradi hoje po mokri površini. 

Druge objave:

Matej