Avtomobilska cerada nadomesti tudi garažo

Danes je na cesti vse več vozil. V vsaki družini po vsej Sloveniji sta povprečno vsaj dva avtomobila, ki pa po vsej verjetnosti na uporabo čakata kar na domačem dvorišču. V zadnjem obdobju veliko škode ne samo na poljskih pridelkih, ampak tudi na vozilih, povzroči toča. Zato se vsi vozniki trudijo in poskusijo svoj avto ustrezno zaščititi. Avtomobilska cerada je odlično pokrivalo, ki učinkovito zaščiti vozilo pred vremenskimi nevšečnostmi.

Nova generacija pokrival za avto nudi točkovno pripenjanje pokrivala na vozilo, dodatno zaščito na boku vozila, s čimer se prekrije večja površina, in odprtino, ki omogoča zračenje ter preprečuje zadrževanje vlage. Avtomobilska cerada se dobi v različnih velikostih, M, L, XL in XXL. Ker so vam na voljo v več standardnih velikostih in so primerne za različne tipe in velikosti vozil, bo vaše vozilo imelo zagotovo ustrezno zaščito.

Cerada za avto ščiti pozimi in poleti

Avtomobilska cerada je v bistvu pokrivalo, ki vozilo varuje pred točo, dežjem, drevesno smolo in ostalimi vremenskimi vplivi ne le v poletnem času, ampak tudi v hladnem zimskem obdobju. Če svojemu avtu privoščite najboljše, potem izberite takšno pokrivalo, ki bo ustrezalo vašemu vozilu in bo izdelano iz večslojnega materiala, ki je obloženo z debelo zaščitno oblogo. To bo zaščitilo avto pred udarnimi poškodbami in debelejšo točo.

Kvalitetna cerada za avto je izdelana iz zelo odpornega in zračnega poliestra, ki ščiti tudi pred UV žarki. Ko je vozilo pokrito, je zaščiteno tudi pred vplivom sonca, pred dežjem, snegom, točo, prahom in praskami.

Vedno pospravimo popolnoma suho avtomobilsko cerado

Ker so tudi avto ponjave izpostavljene določenim vremenskim neprilikam in umazaniji, jih je potrebno čistiti. To se opravi s toplo vodo, brez uporabe šamponov ali drugih detergentov in brez močnejših drgnjenj, saj se s tem uniči zaščitni sloj, ki ga ima avtomobilska cerada.

Vsaka avtomobilska cerada, ki jo boste kupili, bo zapakirana v posebni embalaži, večinoma v vrečah. Ko se odločite, da jo boste pospravili, vam svetujemo, da jo sprva očistite, nato pa popolnoma suho zložite v vrečo in jo hranite na suhem prostoru. V kolikor potrebujete cerado na potovanju, enostavno vrečo vržete v vozilo in jo imate ob vsaki priložnosti pri roki.

Druge objave:

Matej