Senčniki za vaš avto

Senčniki so v vašem vozilu več kot odlična zadeva, da zaščitijo tako vas, kot za vaše potnike, še posebaj manjše otroke. Če pa še do sedaj niste vedeli, pa naj vas obvestimo, da za ta učinkovit pripomoček ne potrebujete homologacije. Senčniki so izdelani za stranska ogledala in za vetrobransko steklo, ter vam omogočijo, da brez težav vidite pot pred sabo in vas sonce med vožnjo ne more ovirati. Seveda pa imajo senčniki za avto še eno pozitivno stvar in sicer, da vam znižujejo temperaturo v vašem vozilu kar do 20 %, kar je že zelo veliko, še posebaj v vročih poletnih dneh, ki so lahko v avtu neznosni.

Senčniki so vsestranski

senčnik-za-avto
Ne le, da vam senčniki nudijo dobro zaščito pred UV žarki, ampak vam tudi nudijo varnost pred tatovi in zatirajo pogled vsakogar, ki gre mimo vašega vozila in si želi ogledati notranjost. Nameščene imajo pritrdilne čepe, ki so namenjeni, da jih pritrdite na vaša stekla in za to ne potrebujete orodja, kar pomeni, da je vse skupaj zelo preprosto in boste zadevo namestili v trenutku. Namenjeni so za vsak tip vozila, saj se prilagajajo na vsako steklo, kamor jih pritrdite. Čeprav so namenjeni, da vas zaščitijo pred sončnimi žarki, vam poleg tega omogočajo tudi zaščito pred nadležnim mrčesom, saj ti ostanejo na mestu, čeprav boste med vožnjo odprli okno in se nadihali svežega zraka. Ta vsestranski pripomoček je vedno bolj priljubljen za vse tipe vozila in za vse starostne voznike, saj si vsi želijo nemoteno vožnjo in dober pregled na cesto.

https://www.youtube.com/watch?v=MUEid6d07jg

Z senčniki lahko varčujete

avtomobilski-senčnik
Senčniki vam preprečujejo, da bi se vaše vozilo na parkirišču prehitro segrelo in s tem preprečujejo tudi, da bi bila vaša klima preveč obremenjena, ko bi želeli vozilo ohladiti. Kar pa seveda pomeni, da je v tem primeru tudi manjša poraba goriva med vožnjo in lahko s tem tudi privarčujete. Če si želite vožnjo, brez da bi vas karkoli zmotilo, potem se odločite za senčnike, ki dajejo vašemu vozilo eleganten videz, manjšo oorabo goriva, vam pa nudijo zaščito pred sončnimi žarki, tatovi in nadležnim mrčesom. Ste vedeli za vse to? Sedaj je čas, da se odločite zanj, čeprav ste bili pred časom še v dvomih.

Druge objave:

admin