Kako zaščititi avto proti toči?

Kako zaščititi avto, ki je parkiran na prostem? Kakovostna cerada za avto je pravi odgovor na to! Cerada za avto namreč tega dobro zaščiti pred različnimi vremenskimi dejavniki in morebitnimi drugimi poškodbami, do katerih lahko pride, kadar je avto ni parkiran pod nadstreškom ali v garaži. Do takšnih poškodb največkrat pride zaradi toče, lahko pa nastanejo tudi zaradi kakšnih drugih vzrokov. Dovolj veliko in debelo pokrivalo poskrbi, da je vaše vozilo res dobro zaščiteno, zato se vanj splača investirati. Kakovostno pokrivalo, ki je narejeno iz trpežnega materiala, namreč prenese praktično vse – točo, močno sončno svetlobo, manjše udarce, vročino, mraz itd., poleg tega pa ima še dolgo življenjsko dobo.

Nakup zaščitnega pokrivala za avto

V kolikor nimate možnosti, da bi svoje vozilo parkirali v garaži ali pod nadstreškom, si je pametno omisliti drugačno zaščito. Cerada za avto je super pripomoček v ta namen. Vozilo odlično zaščiti, saj je narejena iz več plasti mehkega in trpežnega materiala, ki poskrbi, da je vaš avto dobro pokrit in na varnem. Večplastni material, iz katerega je narejena cerada za avto, je tako odlična zaščita pred točo in manjšimi poškodbami in udrtinami, ki lahko nastanejo zaradi nje. Ponjava poskrbi za to, da tudi močnejša toča večje debeline ne bo poškodovala ne pločevine oziroma lakiranih površin ne avtomobilskih stekel. Tako boste popolnoma brez skrbi, četudi bo zunaj še tako močno padala toča. Pod kakovostno zaščitno ponjavo je vaš avto vedno na varnem.

Cerada za avto od M do XXL

Zaščitna avtomobilska pokrivala so na voljo v različnih velikostih od M do XXL. Določene spletne trgovine naprimer Withcar imajo res kvalitetno izbiro. Pomembno je, da izberete pravilno velikost, saj bo vaše vozilo le tako v celoti zaščiteno.  Izbrana cerada za avto mora biti tako velika, da pokrije celotno vozilo. Najbolj izpostavljeni deli vozila pa morajo biti še dodatno zaščiteni, za kar poskrbi večplastna in mehka obloga, ki prekriva avto vse od prtljažnika do sprednjega dela z motorjem. Na tak način je zaščitena tako streha avtomobila kot tudi prednje in zadnje avtomobilsko steklo, ki sta sicer najbolj izpostavljena možnosti poškodb zaradi toče. Tako bo vaš avto parkiran tako rekoč ‘pod streho’, predvsem pa popolnoma varen pred točo in udarninami. Seveda pa ga s takšnim pokrivalom zaščitite tudi pred vsem ostalim: umazanijo, dežjem, snegom, zmrzaljo, smolo, listjem, pa tudi ptičjimi kakci.

Nameščanje ponjave na vozilo

Zelo pomembno je, da je izbrano pokrivalo enostavno za nameščanje. Če temu ni tako, se vam ga namreč ne bo ljubilo nameščati na avto, slednji pa tako ne bo zaščiten. Zaščitna avto ponjava namreč učinkuje le, če je ustrezno nameščena na vozilu. Pomembno pa je tudi to, da je nameščena tako trdno, da ostane na svojem mestu kljub vetru, burji ali močnemu neurju. Za to najbolje poskrbijo posebne napenjalne elastike, ki omogočijo tudi preprosto nameščanje ponjave brez zapletov. Pokrivalo tako enostavno razgrnemo čez vozilo in ga z elastikami hitro in dobro pritrdimo na vozilo. Ponjava se tudi zelo preprosto sname in zloži na velikost, ki ne zavzame veliko prostora. Tako jo imamo lahko vedno v prtljažniku. To je zagotovo najbolj priročno, saj bo tako vedno pri roki, kadar jo bomo potrebovali.

Druge objave:

admin