Hitro in korektno popravilo avtomobila

Moj prvi avto sem kupila, ko sem dokončala študij. Delala sem celo leto v času absolventskega staža. Opravljala sem različna priložnostna dela in zaslužila kar nekaj denarja. Ker sem živela pri starših, sem lahko kar velik del svoje plače privarčevala. Po diplomi, pa sem še nekaj denarja prejela od staršev in si kupila svoj nov avto zlate barve. Sedaj po dobrih desetih letih, pa se odločam za nakup novega. Ali pa v poštev pridejo le še rezervni deli za avto.

Namreč, v moj star avto se je nekdo zaletel. Bila je kar težka odločitev. Denarja za nov avto nisem imela in moj star avto je imel kar nekaj sentimentalne vrednosti. Le koliko izletov sva opravila skupaj. Le iz koliko zabav sva se skupaj varno pripeljala domov. Ne svojega avta ne dam.

Poklicala sem različne avtokleparske delavnice

Odločila sem se – rezervni deli za avto bodo morali narediti svoj trik, da bo avto kot nov. Posvetovala sem se pri različnih avtokleparjih in avtoličarji. Ko so videli moj poškodovan zlat avto, se nihče ni nič sprenevedal. Povedali so mi okvirno ceno popravila, vključno z rezervnimi deli za avto. Nekaj stroškov bo, ampak ne bo mi potrebno jemati kredita. Toliko denarja imam privarčevanega.
Če bi pa želela nov avto, potem bi se prav gotovo morala odpovedati potovanju v tropske kraje naslednje leto. To pa ne, ne bo mi kos pločevine pokvaril načrtov za zabavo. Zato sem se odločila za popravilo. Avto sem peljala k preverjenemu strokovnjaku, ki je uredil vse. Samo oddala sem ključe od avtomobila in ga tam pustila kakšen dober teden.

Hitro in korektno popravilo

Nobenih težav ni bilo. Rezervni deli za avto so prišli na naslov delavnice pravočasno. In mojster se je lahko nemudoma lotil dela. Čez nekaj dni me je poklical in povedal, da je avto popravljen. Naštel je vse kose, ki jih je moral menjati.

Končna cena popravila pa se je ujemala s tisto, ki mi jo je povedal že vnaprej. Gospodu sem plačala in se zahvalila za res odlično opravljeno delo. Tudi moj tast, ki so mu popravila avtomobilov hobi, je bil navdušen. Sploh ni bilo opazno, da je bil avto tako močno poškodovan.

 

Avtomobilski motor je v osnovi sestavljen iz dveh osnovnih sestavnih delov: zgornji del je glava motorja, spodnji del pa je blok motorja. Izdelana sta iz sive litine. Preberite si več v tem članku.

Druge objave:

admin