V hipu nanešena maskara za izjemen rezultat

Ljubitelji make upa in najrazličnejših kozmetičnih izdelkov pri sebi skorajda vedno nosite vsaj eno manjšo torbico, v kateri se skrivajo vsaj osnovna ličila in še nekateri drugi pripomočki. V kozmetični torbici zagotovo ne sme manjkati šminka ali vsaj glos, čopič za hitro nanašanje pudra v prahu, maskara, svinčnik za oči. Tu in tam se znajde tudi kakšna senčka oziroma manjša paletka s senčili.

Še večjo zbirko make up izdelkov imate doma v kopalnici ali pa v posebnem kotičku za ličenje. Zavedate pa se, da vam takšni izdelki ne morejo kaj dosti koristiti, če jih ne znate pravilno nanašati. Zato ste se udeležili vsaj enega tečaja ličenja. Če ne v živo, ste ga spremljali na daljavo oziroma na spletu poiskali video s tovrstno vsebino. In čeprav se zdi, da je maskara povsem preprosto ličilo, ki ne zahteva posebnega znanja, pa je v resnici včasih precej težko z njeno pomočjo dobiti odlične rezultate.

Oblika krtače pri maskari

Pri izbiri izdelka za ličenje, kot je maskara, je treba biti pozoren na kar nekaj dejavnikov. Nekateri se nakupa lotijo tako, da v finalni izbor dajo samo tiste izdelke najbolj priznanih proizvajalcev oziroma blagovnih znamk. Maskare priljubljenih proizvajalcev seveda stanejo nekaj več evrov, a so zato toliko bolj kakovostne. A kot smo dejali, je zelo pomembno, kako izdelek nanašate.

Oblika krtače pri maskari
Pri izbiri maskare je potrebno biti pazljiv predvsem pri obliki krtačke

Zahtevni kupci produktov za odličen make up vas bodo opozorili na to, da je treba pri izbiri maskare paziti predvsem na obliko oziroma zasnovo krtačke. Ta namreč odloča o tem, ali bodo vaše trepalnice videti gostejše, daljše, lepše. Če je takšen izdelek dobro izbran, z njim lahko na povsem preprost pa tudi hiter način dosegate vrhunske rezultate.

Profesionalno ličenje na domu

Čeprav menite, da ste v ličenju oziroma nanašanju ličil na svoj obraz in druge dele telesa dovolj dobri, bi vam tu in tam kakšen strokovni nasvet za ličenje vseeno prišel še kako zelo prav. Morda na svoj dom povabite strokovnjaka za ličenje.

Kako se naličiti kot profesionalni umetnik ličenja

Ta vam naj pokaže čim več trikov, ki jih boste kasneje lahko uporabili na sebi ali pa na prijateljicah, ki jih boste ličili.

Profesionalno ličenje daje izjemne rezultate, ki si jih zagotovo želite tudi sami.

Druge objave:

admin