Majice za prav posebne priložnosti

Zagotovo smo si že vsi kdaj zaželeli, da bi majica, ki jo nosimo, imela kak poseben napis, ki bi ustrezal samo nam. Verjetno se spomnimo, da nam je to na misel prišlo že v osnovni šoli, in sicer ko smo se poslavljali od nje. Takrat smo na svoje majice napisali kako lepo misel, ki nas je spremljala skozi vse osnovnošolske dni, ali kaj podobnega. Verjetno pa je tudi, da isto majico še vedno hranimo in se ob pogledu nanjo spomnimo na številne pripetljaje, ki so se nam dogodili v šolskih klopeh in tudi izven njih. Dandanes pa bi lahko napis na majico zaupali tudi strokovnjakom, ki ponujajo tovrstne storitve. Na majico nam tako lahko natisnejo, karkoli si želimo. Take majice so izjemno zanimive in tudi uporabne ob posebnih priložnostih.

Majice ob obletnici

Veliko ljudi se veseli praznovanja svojega rojstnega dne, še posebno ko gre za obletnico. Za tako obliko slavja se še posebej dobro pripravijo in včasih organizacija poteka tudi več mesecev.

Seveda pa je pomembna tudi obleka, ki jo bomo na zabavi nosili. Ker smo na zabavah in ob takih praznovanjih radi sproščeno oblečeni, si lahko omislimo majice, ki bodo kazale na to, kaj in koliko let praznujemo. Tako si lahko za malo denarja damo natisniti majice, ki jih bodo tudi drugi gostje nosili na našem praznovanju. So lahko napisi narejeni tudi na kakem drugem kosu oblačila? Seveda! Na mnogih drugih delih oblačil, tudi šali, rute, jakne in celo rokavice lahko dobijo svoj potisk.

Majice presenečenja

Včasih pa želimo komu podariti kaj posebnega, nekaj, kar bo uporabno in bo hkrati spominjalo na nekaj, kar nam veliko pomeni. Tudi ob taki priložnosti so majice z napisom lahko izjemno darilo.

Le dobro moramo premisliti, kaj bomo dali natisniti nanje. Ali bo to le napis ali pa bo morda tudi kaka slikica ali fotografija, ki spominja na kak izjemno ljub dogodek, ki smo ga preživeli skupaj s tisto osebo, ki ji bomo majico podarili.

Majice za naše malčke

Tudi naši malčki obožujejo majice s posebnimi napisi. Takimi, ki so ustvarjeni posebej za njih. Tako lahko na majice damo natisniti ime našega malčka, rojstni datum ter letnico, spodaj ali pa na drugi strani pa je lahko natisnjen njegov najljubši lik iz risanke, ki jo vsakodnevno spremlja po televiziji.

Druge objave:

admin