Pokažite zobe hemoroidom

Sedeči način življenja načenja zdravje

Po poklicu sem voznik tovornjaka. V špediciji sem od svojega 27 leta. V tem poslu imam 20 let delovnih izkušenj. Prevozil sem številne države, kamor sem prevažal blago do oddaljenih mest. Narava mojega dela je takšna, da veliko časa presedim. Pogosto delam tudi do 16 ur na dan. Delo je precej naporno in zahteva stalno koncentracijo.

Ta sedentaren življenjski slog je povzročil resen zdravstveni problem. Namreč, že 12 let se borim s hemoroidi. Med vožnjo pogosto začutim potrebo po odvajanju blata. Vendar to ni vedno možno. In to zgolj zato, ker ne maram iti na veliko potrebo kjerkoli, ampak zgolj na stranišče. Zato se dogaja, da potrebo zadržim in nadaljujem z vožnjo do najbližje črpalke ali kavarne.

Kasneje sem nekje prebral, da zadrževanje blata vpliva na njegovo strjevanje. Odvajanje blata je veliko težje normalno opraviti. Nekaj sem tudi sam opazil. Vsakič, ko ne grem pravočasno na stranišče, se moram kasneje zelo naprezati. Mislim, da je to eden od vzrokov za pojav in izbruh zunanjih hemoroidov.

Bil sem žrtev notranjih in zunanjih hemoroidov. Kakšne bolečine sem doživljal! To je grozno stanje. Občutek je takšen, kot da vam gori celotno analno področje. Poleg tega, da je vneto, je tudi boleče, oteklo in peče ter srbi. Zato sem bil zelo nervozen in se nisem mogel osredotočiti na vožnjo. Hotel sem iti domov.

Kako sem se znebil hemoroidov

Mislil sem, da bom potreboval nujno operacijo. Bolečine niso pojenjale in stanje se je slabšalo. A potem se je zgodil čudež.

Moj dobri prijatelj iz Kopra, od koder tudi jaz prihajam, mi je priporočil čudovit izdelek. Rekel mi je, da se je znebil hemoroidov v samo enem tedenu! Prav tako je omenil, da je ta krema proti hemoroidom številka. 1 na slovenskem trgu. Naravna krema RectiStop je odpravila moje hemoroide in me rešila težav.

Pomislil sem, da jo je verjetno kupil v lekarni. Dvomim v njeno učinkovitost. Ko sem hotel odpreti usta, mi je povedal, da je v lekarni nimajo. Mogoče so jo želeli naročiti, a niso uspeli. Mislim, da bi pri njih bila dvakrat dražja. Na srečo jim ni uspelo. Tako jo je mogoče kupiti na internetu z odličnim popustom. Prijatelj pravi, da je dostava hitra in da je izdelek diskretno pakiran. Ta proizvajalec je mislil na vse!

S kremo sem si namazal hemoroide in odšel na delo. Ne morem verjeti, da je bolečina izginila takoj po prvem nanosu. Vnetja ni bilo več, hemoroidi pa so se po 10 dneh vrnili v rektum. Kaj naj rečem, razen tega, da mi je RectiStop spremenil življenje! In to na bolje. Občasno ga še vedno uporabljam. Hemoroidi so izginili, preventiva pa deluje. Delo voznika je sedaj resnično lažje opravljati.

Navdušile so me njene naravne sestave. Ni kemije. Ta krema je obogatena s kar 8 popolnoma naravnimi sestavinami. Ena izmed njih je olje iz grozdnih pečk, ki spodbuja cirkulacijo, odpravlja pekoč občutek in obnavlja poškodovane žile.

Druge objave:

Matej