Znebite se razširjenih ven brez kemije

Nisem verjela, da lahko razširjene vene povzročijo toliko frustracije. Mislila sem, da je to samo estetski problem. Bila sem presenečena, ko sem poslušala mamo in njeno tarnanje zaradi bolečin v nogah. 15 let se je borila z razširjenimi venami. In potem sem jih sčasoma dobila tudi jaz. Jasno je bilo, da je posredi genetski dejavnik. Na svoji koži sem občutila, kaj je bolečina, ki te pri vsem ovira.

Na mojih mečih in stegnih so se pojavile majhne žile, ki so izgledale kot pajkova mreža. Sčasoma jih je bilo vse več in več. Pojavile so se tudi na mojih rokah, vendar jih je bilo največ na nogah. To pa zato, ker nosijo kar 80% bremena, še posebej, če stojimo. Torej, to je še en vzrok za nastanek razširjenih ven. Kar pomeni, da lahko razširjene vene doletijo skoraj vsakogar.

V boju proti razširjenimi venami sva z mamo poskusili vse, kar obstaja – od različnih gelov, zeliščnih pripravkov, domačih zdravil in tablet. Nič nama ni pomagalo. Nato so mami priporočili lasersko odstranjevanje žilic ali endoskopsko operacijo ven. To bi pomenilo reze na koži, brazgotine in številne druge zaplete. Ne glede na to, kako obupana je bila, je ta predlog vseeno zavrnila. Na srečo, saj je rešitev na koncu našla naju!

Vein Stopper je s svojo učinkovitostjo zasenčila vse druge izdelke

Moja mama in jaz sva razširjene vene ostranili po naravni poti! Prišli sva v stik z izdelkom, ki je spremenil najino življenje. Prepričana sem, da nima konkurence. Zahvaljujoč temu izdelku z mamo nisva šli pod nož ali v svoje telo vnesli kemijo.

Ta izdelek je krema Vein Stopper. Vsebuje najučinkovitejše rastline, kot so:

  • aloe vera
  • šipek
  • bodeča lobodika
  • argan
  • ognjič

Prebrala sem, da so učinkovite pri kožnih boleznih. Spodbujajo proizvodnjo kolagena in koži vračajo elastičnost. Obnavljajo krvožilni sistem nog. Krepijo krvne žile, stene ven in razbijejo krvne strdke. Odstranijo simptome, kot so oteklina, bolečina, utrujenost, mravljinčenje. Pomladijo kožo na nogah. Naše noge zdaj zgledajo tako, kot v najstniških letih!

Mama je imela veliko resnejše težave. Njene vene so bile otekle, vnete, nastali so krvni strdki. Če ne bi pravočasno odkrile kreme Vein Stopper, bi mama staknila vensko trombozo. Vene so bile opazne že pod oblačili.

Moje noge so bile prekrite z drobcenimi žilami. Koža na nogi je postala temno modra. Od simptomov sem občutila topo bolečino, težo v nogah, srbenje in pekoč občutek. To mi je pogosto odvračalo pozornost in motilo koncentracijo. A je vse te simptome odpravila krema Vein Stopper. Moja koža je dobila svojo naravno barvo.

Odpravite simptome in vzrok bolezni

Moram poudariti, da krema Vein Stopper ne odpravi samo simptomov, ampak tudi globoko ukoreninjeno bolezen. Glavni vzrok za nastanek razširjenih ven je oslabitev venske stene in ventilov (venskih zaklopk). Seveda je vzrok tudi slaba prekrvavitev. Vein Stopper deluje tako, da krepi vene, stenam vrača elastičnost in izboljša cirkulacijo.

Kombinacija 100% naravnih snovi je odlična tudi za preprečevanje razširjenih ven.

Poporodna depresija in anksioznost poleg poporodne otožnosti in poporodne psihoze sodita med duševne stiske, ki se lahko pojavijo med nosečnostjo in po porodu. Preberi več …

Kako ohraniti spermije zdrave in kakovostne? Fertility + iz Vitanovala tudi zanj. Preberi več …

Druge objave:

Matej