Pos blagajna

POS blagajna je registrska blagajna, ki se dandanes pojavlja na tržišču tudi v najsodobnejši izvedbi z ekranom na “dotik”.Opremljena je s programom QMP za gostinstvo, trgovine in storitve. CORTEX AB 600 Mhz, integriran LCD prikazovalnik za kupca (opcija), grafični 192 x 23, modro osvetljen je kot opcija.pos-blagajna

Obstaja še opcija SD spominska kartica, predal za denar, Dallas magnetna ključavnica za prijavo. Obstaja tudi opcija daljinsko natakarsko naročanje – Qorder. Sodobne POS blagajne omogočajo enostavno uporabo in so večinoma zelo priljubljene pri uporabnikih. Tem je omogočeno enostavno spreminjanje nastavitve blagajne. Prilagodljiv program, ki je že sestavni del tovrstne blagajne, omogoča priklope različnih zunanjih naprav, kot so čitalniki črtne kode, predali za denar, mrežna povezava itd.
Dandanes so na tržišču na voljo blagajniška in POS oprema vrhunske kakovosti in prijaznih cen. Če želite vašo POS blagajno posodobiti in opremiti z dodatno opremo, ali kupiti rezervne dele, se obrnite na strokovnjake na tem področju, ki vam bodo znali pravilno svetovati in vas usmeriti na pravi in želeni izdelek. V spletni trgovini si lahko ogledate celotno in bogato izbiro POS blagajn in njihovih delov. Poleg POS blagajn so na voljo še POS tiskalniki in POS predali za denar itd.
POS tiskalniki so zmogljivi in priljubljeni termalni tiskalniki za vsestransko uporabo. Namenjeni so POS blagajnam in mobilnim POS sistemom. Vsi tiskalniki imajo priključek 12V za predal za denar. Imajo tudi „drop-in“ sistem za vstavljanje traku. POS tiskalnik vsebuje tudi adapter za napajanje 9 V/3 A. POS predal za denar se odpira električno ter vsebuje tri predale za bankovce in sedem predalov za kovance. Za pravilno, hitro in učinkovito izdajanje računov so POS blagajne izredno primerne.

Z njihovo pomočjo bomo vzpostavili dober stik s strankami, ki nam bodo zaupale in se rade vračale k nam. Sami moramo poskrbeti za brezhibno delovanje naše POS blagajne, moramo jo ustrezno vzdrževati, čistiti in zaklepati, pa nam bo služila vrsto let in ne bo nam treba razmišljati o novem nakupu. Pravilno izdajanje računov je prvi pogoja za pozitivno in uspešno opravljanje naše dejavnosti, zato nam ne sme biti vseeno, v kakšnem stanju je naša blagajna. V primeru okvar in nepravilnosti se moramo nemudoma obrniti na serviserja ali drugega ustreznega strokovnjaka, ki nam bo pomagal rešiti naše težave z blagajno in pravilno svetovati.

Druge objave:

admin