POTREBUJETE IZNAJDLJIVOST ZA POBEG IZ SOBE

Soba za pobeg ima svoj izvor na Japonskem in je danesv svetu zelo popularna oblika zabave, ki se je razširila tudi pri nas in našla ogromno privržencev in avanture željnih ljudi, ki se radi zaprejo v sobo in poskušajo z napenjanjem možganov in s svojo iznajdljivosto v najkrajšem možnem času najti pot v svobodo.soba-pobega Pri tem je potrebno dešifrirati razne kode, odkriti skrite predmete in še in še. Dejansko pa smo, ko se vrata za nami zaklenejo, v sobi prepuščeni sami sebi in svoji iznajdljivosti. Dobro je, da se v sobo odpravimo z drugimi osebami, saj nam bodo v pomoč in ker več glav več ve, kot pravi stari pregovor, se bomo na ta način lažje izvlekli ven.

Obiskovalci sobe za pobeg se z vstopom vanjo znajdejo v drugačnem svetu, ki ima svojo osvetlitev in drobne, a premišljene podrobnosti, ki morajo pritegniti obiskovalca. Zavedati se morajo,da so daleč stran od vsakdanjika in pri tem jih ne sme nič motiti, niti hrup s ceste in ostali zvoki življenja izven sobe. Ker so udeleženci časovno omejeni za razrešitev določenih ugank in osvoboditev sebe, to lahko zanje predstavlja velik izziv, saj se zavedajo, da morajo delovati hitro in preudarno in se ne smejo prepustiti malodušju in se po nepotrebnem zapletati. Uporabiti morajo vse svoje sposobnosti, se posvetovati s soigralci in naredit vse, da se v določenem času s svojo iznajdljivostjo in inteligenco rešijo iz sobe.

pobeg-iz-sobe

Večina igralcev ne odneha in se ne preda, saj bi to zanje pomenilo velik poraz in tudi občutki po odhodu iz sobe bi bili slabi in ne bi dosegli svojega namena, saj si igralci želijo zmagati in sebi in drugim dokazati, da so sposobni in iznajdljivi in da tako, kot v sobi, reagirajo tudi pri reševanju vsakdanjih problemov. Čim več iznajdljivosti bodo pokazali pri reševanju zapletenih nalog v sobi, toliko hitreje bodo prišli ven. Soba za pobeg je vsekakor igra, ki se je je vredno udeležiti in je primerna tako za majhne otroke kot tudi za dedke in babice, ki se navdušujejo za vse novosti in so mladi po srcu. Zato ne odlašajte in se prepustite novi zabavi in preizkušanju vaše iznajdljivosti pri novosti, ki je zdaj končno dostopna tudi v Sloveniji.

Druge objave:

admin