Snežna freza Troy-Bilt

Snežna freza Troy-Bilt, 61 cm

Troy-Bilt ima dve 61-centimetrski snežni frezi, ki sta poceni, vendar opravita delo za mnoge lastnike. Freze uporabljajo enake kakovostne dele kot dražji stroj, vendar nimajo toliko funkcij. Tudi garancijo imajo enako kot dražji modeli. Eden od modelov, Storm 2410, je danes eden najbolj priljubljenih snežnih frez. Če živite v hiši z dovozom za 2 avtomobila in na leto zapade do 150 cm snega, je to odlična izbira.

Troy-Bilt Storm 2410 MY, najboljše razmerje med ceno in kakovostjo

Snežna freza Troy Bilt Storm 2410 61cm ohranja tradicijo ene najboljših snežnih frez na trgu. Z lahkoto se spopade s 30 cm snega, vendar lahko očisti tudi 60 cm, ko je to potrebno. Velika širina vnosa pomeni tudi, da lahko očisti tisti kup snega, ki ga je snežni plug prinesel čez noč. To snežno frezo toplo priporočam, če imate dovoz za 2 avtomobila, dolg približno 20 metrov in če zapade povprečno 150 centimetrov snega ali manj na leto. Zasnovan je za delo na gramozu, travnatih površinah, cementu in asfaltu. 208cc motor je prava velikost za to snežno frezo.

Brezzračne pnevmatike so resnično pomembne. Dajo vam oprijem, ki je primerljiv z X-Trac 38cm pnevmatikami, vendar jih je zaradi dizajna gum zelo enostavno obračati. Prav tako ima drsnike, tako da ne bo opraskala vaših dovozov in dvorišč. Nenazadnje, dolga izmetna cev odvrže sneg na želeno mesti in nadzor hitrosti je hiter in zelo enostaven za uporabo. (Moje mnenje) Ta model nima sistema za lahko obračanje, vendar je dovolj lahek. Zaradi brezzračnih pnevmatik pa je zelo enostaven za uporabo za večino ljudi.

Druge objave:

Matej