Kaj je Mind Lab Pro?

Mindlab Pro vsebuje izvleček lubja obmorskega bora (75 mg). Potencialne koristi lubja obmorskega bora so: proantocianidinske spojine izvlečka lubja obmorskega bora naj bi kratkoročno povečale duševno energijo, pozornost, učenje in osredotočenost. Pomagal naj bi tudi pri ohranjanju spomina, duševne jasnosti in zdravja možganov v poznejših letih.

Jemanje Mind Lab Pro-a v kombinaciji z zdravo prehrano je verjetno eden od najvarnejših naravnih načinov za povečanje vaše učinkovitosti.

Če ste v dvomih, se pred jemanjem posvetujte z zdravnikom.

Po pravici povedano, med testiranimi izdelki ni bilo veliko takšnih, ki bi imeli tako pozitiven vpliv na mojo zmogljivost.

Kako in kdaj vzeti Mind Lab Pro?

Mind Lab Pro ponavadi vzamem zjutraj med zajtrkom. Običajno vzamem 2 kapsuli zjutraj po zajtrku, kot je priporočeno. Podjetje predlaga 4 kapsule v primeru, če je potrebna večja učinkovitost. Predlagam, da se o tem posvetujete s svojim zdravnikom.

Vedeti morate, da Mind Lab Pro potrebuje 2-3 tedne, preden začne delovati. Zato predlagam, da se držite priporočenega odmerka, dokler se vaše telo ne navadi. Potem lahko začnete eksperimentirati, če želite.

Redko vzamem več kot 2 kapsuli na dan. Da iztisnem iz sebe največ, združim Mind Lab Pro s »Bulletproof« kavo.

Kdaj vzeti Mind Lab Pro in ali lahko vaše telo postane odporno?

Ni dokazov, da bi se to lahko zgodilo. Splošno prepričanje med strokovnjaki je, da ne morete zgraditi tolerance do večine nootropikov.

Za vsak slučaj, bi sledila ciklusu 4 tedne + 1 teden prosto, kot je opisano na domači strani Mind Lab Pro-a.

Če želite, lahko sledite ciklusu 5 dni + 2 dni počitka.

To priporočam vsem.

Druge objave:

admin