Indijski trpotec za zdravo hujšanje

Si želite lepe in vitke postave do poletja, ko bo nastopil čas za kopalke? Indijski trpotec je vlaknina, ki jo je mogoče najti le v hrani rastlinskega izvora. Pri hujšanju pripomore k temu, da boste imeli občutek sitosti, izboljšano prebavo, uravnovešeno telesno težo in vsekakor tudi čist organizem. Da boste izboljšali vse te težave pa je dovolj, da vsakodnevno zaužijete eno čajno žličko z 1,5 dcl vode.Indijski trpotec Najbolje je, da jo popijete zjutraj na prazen želodec ali pa zvečer pred spanjem.

Indijski trpotec za čiščenje črevesja

Indijski tropotec vsebuje samo zdravilne vlaknine, ki pripomorejo, da se boste počutili bolje in ne boste imeli težav z vašim črevesjem in prebavo. Poleg tega, da vam čisti črevesje in uravnava prebavo, pa vam pomaga tudi pri tem, da lažje izgubljate odvečne kilograme, ki jih želite odpraviti do poletja. Indijski trpotec vam bo onemogočil zaprtost in s tem tudi občutek napihnjenosti in slabega počutja. Poznan pa je tudi po tem, da je popolni razstrupljevalec za vaše telo, saj boste z rednim odvajanjem spravili vse strupe iz vašega telesa, ter si s tem okrepili imunski sistem.

Kako uživati indijski tropotec?

Preden boste pričeli z uživanjem indijskega trpotca je dobro, da si preberete sama navodila, saj so izredno preprosta. Indijski trpotec lahko zmešate z vodo, čajem, sokom ali pa katerokoli drugo tekočino, ki je priporočljiva v velikih količinah. Če pa želite izpopolniti vašo postavo pa sta istočasno ob uživanju trpotca priporočljiva tudi probiotik in mineralna voda, ki jih je potrebno popiti najmanj pol ure pred obrokom. Ko boste to vse skupaj zaužili pa se vam bodo semena v želodcu nabreknila, kar vam bo omogočilo občutek sitosti in po tem zagotovo ne boste več hrepeneli po hrani. Hkrati pa boste pripomogli k hitrejšemu izgubljanju odvečnih kilogramov, ki vas bremenijo. Indijski tropotec pa je prav tako izredno dober in poznan v kulinariki, kjer ga kuharji redno uporabljajo pri različnih vrstah jedi.

https://www.youtube.com/watch?v=Ge2gLW-NhD8

Druge objave:

admin