Tonerji Samsung za laserske tiskalnike

Kvaliteta in hitrost tiskanja laserskih tiskalnikov botruje njihovi vse večji splošni uporabi. Njihova uporaba je dosegla že tudi gospodinjstva, še bolj pa so spoštovani pri podjetjih prav zaradi hitrosti tiskanja in s tem prihranka časa pri večji količini kopij.hp-kartuša Tudi pri dolgotrajni nerabi, so tonerji pri laserskih tiskalnikih še zmeraj uporabni, kar je prednost pred inkjet tiskalniki, pri katerih se kartuše po nekaj časa zasušijo. Laserski tiskalniki delujejo na prah, ki se pod visokimi temperaturami vžge v papir. Kvaliteta tiskanja je zato odvisna od tonerja in kvalitete laserja. Samsung z neprenehnim razvojem zagotavlja kakovost in cenovno dostopnost svojih izdelkov in je en izmed vodilnih proizvajalcev na tem področju.

Tonerji za tiskalnike so potrošni material, vendar je cena lahko precej visoka. Pri nakupu je možno, da si zagotovite najnižjo ceno z iskanjem ponudb na spletu. Nakup je možen v več spletnih trgovinah, kjer ponujajo ugodne ponudbe za naročilo večih izdelkov ali popuste ob posebnih akcijskih ponudbah. Kompatibilni tonerji so primerni za določen tip tiskalnika, cene se gibljejo od štirideset evrov navzgor za kos. Ob nakupu preverite pogoje dostave oziroma prevzema ter čas trajanja garancije, ki je povečini dve leti.

Nekateri proizvajalci prazne tonerje Samsung (www.toner123.si) ponovno odkupijo in na novo napolnjene zagotavljajo brezhibno delovanje. S tem prihranita tako uporabnik kot proizvajalec, dolgoročno pa je dobro tudi za okolje, da se prazni toner ponovno uporabi. Polnitev doma je sicer prav tako možna, vendar je potrebno paziti, saj je prah, ki je v tonerjih, za človeka strupen. V kolikor polnite tonerje sami, ni garancije na brezhibno delovanje, tako je v primeru ponovne polnitve le to dobro zaupati strokovnjakom, ki ponudijo garancijo. Ob morebitnih poškodbah tiskalnika lahko namreč uveljavljate garancijo le na tiskalnike v katerih uporabljate originalne tonerje. Kljub ceni je pomembno tudi, da imamo na zalogi rezervno polnilo. V primeru, da nam med delom zmanjka barve si seveda ne moremo privoščiti zapustiti delovnega mesta, da bi si zagotovili novo.

Prednosti laserskih tiskalnikov še zmeraj odtehtajo ceno tonerjev, ki zadostujejo za kar zajetno število kopij. Praktičnost uporabe in zmogljivost tiskalnikov zadostuje tudi za profesionalni tisk. Izgled končnega izdelka pa prepriča še tako zahtevnega uporabnika.

Druge objave:

admin