Brezžična kosilnica GreenWorks 25302 je enostavna za uporabo

Brez zaganjalne vrvice, brez menjav olja ali skrbi zaradi slabega goriva, ni potrebe po preverjanju filtrov za gorivo. Zdi se preveč dobro, da bi bilo res, kajne? Brezžična kosilnica GreenWorks 25302 G-MAX je zelo enostavna za uporabo. S 25-centimetrskimi zadnjimi kolesi in 18-centimetrskimi sprednjimi kolesi, imamo tukaj napravo, ki je premična, izjemno lahka in dovolj močna, da opravi manjša dela v običajnih poletnih dneh.

Če imate več prostora ali debelejšo travo, ki porabi več energije, boste morda morali razmisliti o drugem paketu ali vsaj tretji bateriji, da jih lahko menjate med delom. Ko ste pripravljeni, morate le vstaviti baterije, pritisniti na gumb in že lahko kosite. Če želite nekaj, kar bo delovalo, ko boste to želeli, bo brezžična kosilnica G-MAX 25302 odlično mesto za začetek iskanja.

Najboljše funkcije

GreenWorks je prenovil tehnologijo Smart Cut, sistem, ki prilagaja izhodno moč in čas delovanja, odvisno od vrste naloge, s katero se ukvarjate. To pomeni, da če režete debelo travo, se bo akumulatorska kosilnica Greenworks 40V Twin Force 25302 ustrezno prilagodila in samodejno nastavila na primerno višino. Če preprosto porežete malo pri vrhu, bo kosilnica spodbujala daljši čas delovanja, tako da boste lahko vzeli majhne odpadke trave in jih zlahka prerazporedili.

Slaba stran te tehnologije pa je v tem, da če boste naleteli na bolj gosto travo, boste morali prekiniti sredi košnje in baterijo napolniti ali zamenjati. To je odlična ideja in dobro deluje pri lastnikih, ki lahko vzdržujejo konstantno rotacijo, vendar pa lahko postane zelo draga za tiste, ki se redno borijo z gosto travo.

Druge objave:

Matej