20-voltna akumulatorska verižna žaga Dewalt DCCS620P1

20-voltna akumulatorska verižna žaga Dewalt DCCS620P1 ima nameščen sistem za stalno mazanje verige. Z merilnikom lahko spremljate nivo olja; tako ga vam ne bo nikoli zmanjkalo. Ker je to manjša verižna žaga, je količina olja nastavljena tako, da bo trajala tako dolgo kot baterija. Priporočljivo je, da uporabite bio olje za mazanje meča in veriga, saj boste le tako dosegli najboljšo učinkovitost. Uporaba visokokakovostnega olja je najboljša z mečem in verigo Oregon, saj se samodejno maže.

Slabosti

Problem s to verižno žago DEWALT DCCS620P1 je pokrovček za polnjenje olja. Kakovost tega se zdi precej slaba in potrebovali boste čas in napor, da ga sploh odvijete. Če olje ostane v žagi, obstaja velika verjetnost da bo puščalo. Da bi preprečili oljne madeže, je priporočljivo, da po vsaki uporabi izčrpate ostanke olja. Navodila za pravilen izpust olja so priložena. Druga manjša težava s tem je, da hitro porablja olje za verige. Običajno potrebuje ponovno polnjenje olja, ko je baterija v celoti napolnjena.

Na splošno je verižna žaga te velikosti uporabna za manjše naloge okrog dvorišča. Čeprav obstajajo nekatere težave, kot so težko-odstranljivi deli (pokrovček za polnjenje olja), lahko ta majhna verižna žaga dela dobro z ustreznim vzdrževanjem. Priporočamo, da nikoli ne uporabljate mineralnega olja ali težkega olja. Prav tako je treba akumulator odstraniti, ko je nivo olja nižji od četrtine.

Akumulatorska verižna žaga DEWALT DCCS620P1 je manjša žaga, tako da nobena veriga, večja od 36 cm, ne bo imela optimalne zmogljivosti. Brezkrtačna in brezžična verižna žaga te velikosti ni namenjena profesionalnim drvarjem ali celo za čiščenje debel. Če iščete bolj kompaktno, majhno motorno žago za lahka dela okoli dvorišča, bo brezžična verižna žaga Dewalt z 20-voltno litij-ionsko baterijo več kot primerna.

Veriga je izjemno trpežna za svojo velikost in ima odlično rezalno hitrost in vzdržljivost. Če želite na izlet vzeti nezahtevno žago, ki ne potrebuje veliko vzdrževanja, ali če imate okrog vašega posestva nekaj preprostih rezalnih nalog, je ta verižna žaga idealna za te manjše naloge. Tudi če so to bolj trpežna in košata drevesa, bo brezžična in brezkrtačna verižna žaga Dewalt rešila problem. Mnogi uporabniki so ugotovili, da je idealna za preprosto žaganje majhnih hlodov.

Druge objave:

Matej