Vzdrževanje prenosnega agregata

Vzdrževanje

Kaj morate storiti za vzdrževanje prenosnega agregata Ryobi 2200?

Z veseljem vam lahko povem, da je zahtevano vzdrževanje precej enostavno in da bo vaš agregat v odličnem stanju še veliko let. Najpomembnejši deli vzdrževanja so:

Poskrbite, da je agregat čist in suh
• Poskrbite, da prezračevalne šobe niso zamašene (zračni tlak in čista ščetka)
• Redno preverjajte zračni filter
• Uporabljajte samo odobreno olje
• Spremljanje svečke – uporabljajte samo vžigalne svečke priporočene velikosti
Zamenjajte mazivo motorja vsakih 100 ur ali šest mesecev, kar je prej.

Uporaba

Kje lahko uporabite ta agregat? Na splošno, kjerkoli potrebujete električne vtičnice.

Ali se odpravljate na kampiranje čez vikend? Ali morate delati na vašem skrivnostnem kotičku; saj veste, nekje, kjer ste popolnoma izključeni? Morda boste preprosto želeli imeti dostop do luči in rešitev, kako ohranjati hrano v izrednih razmerah. Ne glede na vašo potrebo, lahko agregat Ryobi 2200 W zagotavlja moč, ki jo potrebujete.

Ne pozabite, nekatere države imajo posebna pravila, ki urejajo uporabo agregatov na splošno, zlasti na gradbiščih, kjer je prisotno večje število zaposlenih.

Generatorji lahko predstavljajo tveganje za zdravje in varnost, zato so uradniki uvedli in sprejeli zakonodajo, ki ureja njihovo uporabo (vedno preverite svoja lokalna in državna pravila, uredbe in zakone, ki se nanašajo na proizvajalce).

Motor

Kaj pod pokrovom? 4-valjni OHC motor s prostornino 106 ccm.

Ta velikost je kot nalašč za potrebe, ki se nanašajo na prenosnost, kot so hladilnik, ventilatorji in nekaj luči. Kot je navedeno zgoraj ponuja 2200 vatov izhodne moči in 1800 delovne moči.

Druge objave:

admin