Kaj vse lahko omogoči spletni kliping

Vas zanima, kaj se na spletu govori o vašem podjetju, konkurenci, vaših izdelkih in storitvah? S pomočjo spletnega klipinga se lahko preišče prav vsak kotiček spleta in se tako najde pogovore, ki so ključnega pomena za vaše poslovanje.

Spletni kliping vam torej omogoča, da na spletu najdete vse pogovore, ki se tičejo vas. S tem torej pridobite vpogled v mnenja vaših dosedanjih pa tudi pocencialnih strank. Prav tako povečujete prepoznavnost svoje znamke, pridobivate ter zadržujete stranke, ne nazadnje odlično upravljate še s svojim ugledom.

Spremljanje omemb vas dosledno seznanja tudi s trendi na trgu

Kliping vam zagotavlja spremljanje vsega, kar je v povezavi z vami, vašimi izdelki, storitvami – na spletu ter družabnih omrežjih. Spremljanje omemb vas tako redno seznanja s trendi na trgu ter o vsem, kar je posredno in neposredno povezano z vašim podjetjem. Poročila o tem pa lahko na svoj mail dobivate dnevno, tedensko in mesečno.

Ne glede na to, kje se odvija pogovor o vas – na spletnem portalu, forumu, blogu ali v novicah –, spletni kliping omogoča, da to dnevno spremljate. 

Pridobivanje ter zadrževanje strank

Kliping je dobrodošel tudi zato, ker lahko z njegovo pomočjo prepoznate glavne interese svojih strank, prav tako njihove težave ter želje. Odkrijte torej mesta, kjer se govori o vas, vaših storitvah ter izdelkih. S spremljanjem spletnih omemb tako lahko pridobite povsem nepristranski vpogled ter možnost, da sodelujete pri oblikovanju svojega spletnega ugleda.

Kako uspešni ste na družbenih omrežjih v primerjavi s konkurenco

Spletni kliping je samo eno od orodij, s katerim si lahko pomagate pri svojem poslovanju. Obstaja še vrsto drugih, na primer analiza družbenih omrežij. Takšno orodje vam je lahko v veliko pomoč, če  vas na primer zanima, kako uspešni ste na družbenih omrežjih v primerjavi s svojo konkurenco.

S tovrstnim orodjem imate vedno pregled nad aktivnostmi svoje ekipe in svoje konkurence. Primerjava podatkov hitro pokaže, kjer ste uspešni in na katerih področjih zaostajate. Poročila analiz družbenih omrežij vključujejo pregled vseh objav na platformah, število odzivov, povprečja in stopnjo odzivov, grafično upodobitev podatkov, najuspešnejše objave, primerjavo uspešnosti s preteklostjo, celovito primerjavo s konkurenco, ne nazadnje še poljubno izbiro obdobja podatkov.

Najboljši hosting na Hrvaškem

Preberite si še naslednji članek: Vsako spletno stran poganja strežnik

Gostovanje spletnih strani je najem prostora na spletnem strežniku, ki ima zagotovljeno 24-urno delovanje in nemoten dostop do svetovnega spleta.

Druge objave:

admin