Prenosni zunanji grelnik vode brez rezervoarja Eccotemp L5

Prenosni zunanji grelnik vode Eccotemp L5 je idealna naprava za takojšnjo uporabo vroče vode v kampih, na izletih, za kopanje živali, prhanje in izpolnjevanje drugih potreb. Ecocemp L5 je prejel certifikat za zelo dobro podporno storitev. Ta blagovna znamka je znana po uporabi napredne tehnologije v svojem sistemu za nadzor temperature in notranjih funkcij. Grelec ima najboljšo možno tehnologijo in moderno obliko.

Grelnik vode brez rezervoarja Eccotemp L5

Iščete vir vroče vode, ki ga lahko uporabite za kampiranje in na bazenu? Če je tako, ne iščite dlje od grelnika EccoTemp L5, saj ima vse potrebno za neprekinjen tok vroče vode. To je prenosna enota, ki deluje na tekoči propan in 2D baterije. Priložene so tudi šoba in cevi, zato vam ni treba skrbeti za nakup dodatne opreme.

Čeprav gre za kompaktni grelnik vode brez rezervoarja, to ne pomeni, da ne more učinkovito delovati. Ima maksimalen pretok 5 litrov na minuto in nastavljivo hitrost pretoka 0,3 litra. Seveda potrebuje do 20-80 PSI vodnega tlaka, ki ga ne bi bilo težko pridobiti. Gorilnik se prižge s pomočjo 2 D baterij, zato za delovanje ni potreben vir električne energije.

  • Kompaktna in prenosna oblika
  • Zelo ugoden
  • Vključuje 1-letno garancijo proizvajalca
  • Zahteva nizek pritisk, kjerkoli od 20-80 PSI
  • Opremljen je s trajno tuš šobo in gibko cevjo
  • Deluje na tekoči propan
  • Cevi za vodo in plin so sestavljene iz medenine, da se prepreči nastanek korozije
  • Enostavna montaža, ki traja le 15-20 minut
  • Opremljen z nosilnim ročajem za lažji transport

Na splošno ima prenosni grelec težko konstrukcijo. Vgrajeni sestavni deli so vrhunske kakovosti, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Ta kompaktni model je sposoben proizvesti neprekinjen tok tople vode, hkrati pa ponuja udobje doma.

Prenosni grelnik vode brez rezervoarja Eccotemp Systems L7

Prenosni grelniki vode brez rezervoarja ponujajo obilo udobja, zanesljivost in neskončno količino tople vode. Če potrebujete grelnik vode za vašo sobo z bazenom ali avtodom, morate vsekakor obdržati EccoTemp Systems L7 na vašem seznamu. Ta model lahko proizvede do 41.000 BTU, kar bo zagotovilo stabilnost temperature. Zahteva tekoči propan in dve D bateriji, zato za vžig gorilnika ni potrebna električna energija.

Druge objave:

Matej