Podvodna kamera WayteQ

Podvodna kamera WayteQ je praktična, majhna, kompaktna in zmogljiva naprava, ki je med uporabniki hitro postala hit, saj zagotavlja dobre rezultate, zato tudi ni presenetljivo, da sodi med zaželenejše naprave v svojem cenovnem razredu. Njen proizvajalec WayteQ jo je na trg lansiral v okviru svoje sicer široke ponudbe navigacijskih naprav, tabličnih računalnikov, mobilnih telefonov ipd. naprav.kamera

Zakaj izbrati podvodno kamero WayteQ?

Ker se kakovost zajetih utrinkov med napravami razlikuje in je izbor kakovostne naprave, ki jo boste vzeli s seboj, pomemben, izberite podvodno kamero WayteQ. S podvodnimi kamerami blagovne znamke WayteQ bo postalo dokumentiranje, predvajanje in shranjevanje vaših vodnih aktivnosti pravo zadovoljstvo, ob predvajanju visokokakovostnih posnetkov pa boste nedvomno uživali pri podoživljanju vseh tako zajetih aktivnosti. To vam na podlagi svojih lastnosti zagotavlja podvodna kamera WayteQ.

Lastnosti podvodne kamere WayteQ

Modna oblika z vodotesnim ohišjem je vsekakor lastnost, ki odlikuje podvodno kamero WayteQ. Z njo boste lahko mirno uživali v vodnih aktivnostih in se potapljali vse do globine 30 metrov. Ker je proizvajalec pri načrtovanju v osnoven paket vključil kar 20 dodatkov, jo boste z lahkoto pritrdili na svojo opremo ali jo z njo povezali tako, da vas pri aktivnostih ne bo ovirala. Zaradi velikega LCD zaslona in preglednega sistema upravljanja lahko to napravo označimo tudi kot uporabniku prijazno napravo, ki je povezljiva celo s pametnim telefonom (vendar ne vsi njeni modeli), kar njeno upravljanje še dodatno poenostavlja. Na tem mestu gre izpostaviti še širokokotno 170° Omnivision optiko. K vsemu se pridružuje še dostopna cena, saj za svoj denar pri nakupu kamere WayteQ zares dobite največ.

Seznam lastnosti podvodne kamere WayteQ lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali distributerjev. Krajši seznam pa je naveden spodaj:

– vodotesno ohišje do globine 30 metrov,
– vgrajen LCD zaslon za enostavno upravljanje in predvajanje posnetkov,
– odstranljiva baterija,
– širokokotni objektiv,
– HDMI izhod,
– aplikacija za daljinsko upravljanje s pomočjo pametnega telefona (ne podpirajo vse naprave in konfiguracije),
– webcam,
– podpora za pomnilniško kartico microSD do 32 GB,
– različne nastavitve ločljivosti: 1080p, 720p,
– snemalni format H.264 MOV,
– različni načini zajema slike: preprosta fotografija, sekvenciranje, časovno snemanje,
– majhno, kompaktno ohišje.

Sistemske zahteve za upravljanje preko WiFi pametnega telefona:
– Apple: iOS 8 sistem,
– Android min, Quad-Core, 1 GB RAM-a.

Druge objave:

admin