Tekalna steza NordicTrack X11i Incline Trainer

Se zanimate za nakup tekalne steze NordicTrack X11i Incline Trainer?

V nadaljevanju smo za vas pripravili podrobnosti te steze, kar bo zagotovo pomagalo pri odločitvi za nakup. Vsekakor pa veliko pove že samo dejstvo, da ima steza močan motor, visok naklon ter številne nastavljene programe treningov, kateri bodo zadovoljili še tiste najbolj zahtevne tekače.

Motor

Močan motor omogoča uporabnikom te tekalne steze, izvajanje zahtevnih treningov s konkretnimi rezultati. Poleg vsega pa je motor tudi izjemno vzdržljiv in ga tudi redna, neprekinjena uporaba ne bo »vrgla s tira«.

Hitrost

Naprava ima možnost nastavitve najvišje hitrosti vse do 12mph, kar zadovolji tudi tiste tekače, ki prisegajo na hiter tempo treninga.

nordictrack-X11i

Vzpon/Spust

Kot že omenjeno, ima ta tekalna steza velik razpon v naklonu. Tako je mogoče vzpon nastaviti tudi do 40% in spust do 6%. Omenjeni funkciji sta še posebej primerni za vse tekače, ki si želijo efektivnega treninga in s tem povezane hitre izgube odvečnih kilogramov. Za primerjavo – s treningom na najvišje nastavljenem vzponu, boste 5x več kalorij kot pri teku na ravni podlagi. Naklon je mogoče nastaviti s pritiskom na gumb – hitro in enostavno.

Zaslon

Najbolje pri vsem pa je, da lahko med samo vadbo, opravljate vsakodnevne zadeve. Tekalna steza ima namreč 10˝ prikazovalnik, preko katerega je mogoče pregledovati e-pošto, poslušati glasbo preko YouTube kanala in podobno.

Omenjen model steze ima tudi že tovarniško nastavljenih 44 programov treningov, s katerimi bo rekreacija še bolj kakovostna, efektivna. Skratka, tekalna steza NordicTrack X11i Incline Trainer je idealna za vse osebe, ki si želijo kakovostne vadbe s pomočjo katere bodo odvečni kilogrami kmalu postali stvar preteklosti.

Druge objave:

admin