Prenovimo stanovanje ali poslovni prostor

Uredite si vse po svoje!
Ste kdaj razmišljali kako bi svoj prostor naredili bolj privlačen? Pobarvane stene, nove omare, vgradna svetila, stenske nalepke in ostali okraski lahko naredijo čuda, čeravno moramo v vse skupaj investirati zelo malo.dnevni regaliPogosto ne gre niti za večji poseg v prostor, a le ta v resnici pridobi neko dušo in se že tako spremeni, kajti videz je tisti, ki ga opazijo vsi, ki v prostor vstopijo. Prostora seveda ne prenavljamo ali urejamo za svoje goste, čeprav se ob vstopu v stanovanje marsikoga zdi, da je temu tako. V resnici moramo biti sami zadovoljni s prostorom v katerem bivamo in si ga v prvi vrsti urediti tako, da bo nam samim všeč, pa naj bo to tako, da uporabimo vgradna svetila ali pa samo pobarvamo del ene stene. Morda pa celo tako, da samo posesamo in pobrišemo prah iz polic.

Vaš prostor, vaše ideje

Ker gre povsem za vaš prostor, se osredotočite na to, kaj vam je najbolj všeč. Prenova celotnega prostora vzame kar nekaj časa. Če se odločite za prenovo dnevne sobe, je to lahko še najmanj časa od vseh prostorov, če izvzamemo predsobo, vendar pa je lahko ob veliko detajlih ta prenova zelo draga. Samo nova, velikanska in moderna televizija lahko stane pravo bogastvo. Ampak če boste zadovoljni, zakaj pa ne. Prej je seveda vprašanje, kaj sploh potrebujemo. Marsikdo si namreč kupi veliko televizijo in igralno konzolo ter nekaj kvalitetnih in dragih iger, potem pa nima časa gledati televizije, kaj šele igrati iger, za katere potrebujete ure in ure miru. Če se boste ukvarjali še z menjavo parketa, novo osvetlitvijo, menjavo radiatorjev, oken in podobno, potem sploh nikoli ni konca. A nekateri raje naredijo tako, kot da bi vse skupaj prenovili z manj stresa, z nižjimi stroški in počasi in postopoma, iz leta v leto.

Trgovina ni spalnica

Marsikdo ima odličen občutek, za dekoriranje svojega doma, a poskuša te iste ideje prenesti v poslovni prostor, mu nekako ne uspe. Razlika je seveda ta, da želite v svojem prostoru izpostaviti tiste stvari, ki so pomembne vam osebno, pogosto imajo tudi neko sentimentalno vrednost, medtem ko v poslovnem prostoru, še posebej če gre za trgovino, izpostavljamo tisto, kar mora pasti v oči kupcem, torej blago, ki ga prodajamo. Vse več trgovin se odloča, da bo namestilo nove police, potem pa, ker je tako pač moderno, uporabijo les temne barve in blago se na policah kar skrije v temačne kotičke. Tu vam lahko pomagajo vgradna svetila, ki so odlična izbira, saj bo kupec lahko blago na licu mesta pogledal in ne samo pretipal.
V vsakem primeru se morate ob vsaki prenovi tudi malce poigrati, ni pa to najboljši čas za eksperimente, saj vas lahko stanejo kar precej časa, živcev in tudi denarja.

Druge objave:

admin